Кошик
2125 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Можно -0С*

Закваска +фермент для ХАЛЛУМІ

22 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
Закваска +фермент для ХАЛЛУМІ
Закваска +фермент для ХАЛЛУМІГотово до відправки
22 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру Халлумі

Халлумі (Halloumi) — найвідоміший продукт острова Кіпр, національна гордість кипріотів — це зсир із додаванням сухих листочків м'яти, що надає йому пікантності й особливого аромату.

М'ЯТА перцева 

ПРЯНІ ТРАВИ  

 

Сир схожий на Сулугуні, але Халлумі щільніший, ніби "гумовий".

Завдяки особливостям виготовлення сир дуже тугоплавкий — його навіть можна смажити як шашлик на шампурах. А також цей сир чудово переносить заморожування! Тому Халлумі — неперевершений варіант літніх сирних запасів на зиму. Після розморожування сир зберігає свою початкову структуру та смакові якості.

Сир їдять і в свіжому вигляді. Один із найпопулярніших способів приготування Халлумі — пожежити сир на грилі або сковороді в невеликій кількості оливкової олії, попередньо порізавши сир скибочками завширшки майже 1 см, до утворення легкої золотистої скоринки та подати на листі зеленого салату, приправивши оливковою олією та меленим запашним перцем.
 
Біле або червоне вино — гарний супровід до Халлумі.
Із сироватки, що залишилася після виробництва Халлумі, готують інший кипрський сир — Анарі (Рикота з додаванням молока в сироватку)

Для приготування Халлумі Вам необхідний термометр із діапазоном вимірювання не менш ніж 80 °C.

У нас Ви можете придбати такі термометри — дивіться в супутніх товарах.

 

Комплект розрахований на 10 л. молока, але можна ділити навпіл.

Вихід сиру 1200-1400 г.

 

 

 

 

Характеристики
Основні атрибути
Тип закваскиДля м'якого сиру
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціївикористовуйте домашнє молоко
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Термін визрівання сиру1 добу
Розфасовкакомплект(фермент+закваска) на 10(л) молока
Інформація для замовлення
  • Ціна: 22 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner