Закваска для кисломолочного сиру ТВОРОЖКА (сиркова маса) — на 50 л молока.
Склад:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Leoconostos mesenteroides subsp. Cremoris
Streptococcus filant
Аромобактерії, що входять до складу розчину, дають змогу виготовити дуже ароматний сир із чудовими смаковими якостями! Спочатку без кислинки.
У разі якщо молоко буде кип'яче — готовий продукт матиме структуру чудового сирного десерту, однорідного та дрібнозернистого.
Якщо працюватимете із сирим молоком, то отримаєте класичний, домашній, кисломолочний сирний сир!
Ділити дозу розчину на 50 л молока на 4 частини — виробник не рекомендує.
Відповідно ми не рекомендуємо замовляти такий тип розфасування для дозування на маленькі об'єми.
Якщо Ви готуєте сир сир в невеликих об'ємах, то замовляйте розфасування на 3 л (дивіться у категорії "Закваски для ЙОГУРТІВ та інших кисломолочних продуктів")
Зберігати в морозильній камері.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для сметани |
Користувальницькі характеристики | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 90 ₴/упаковка