Кошик
2153 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

Молокозгортаючий фермент

Молокозгортаючий фермент

РЕНІН — мікробіальна протеаза

Молокозгортаючий фермент мікробіологічного походження для виробництва сирів і сиру кислотно-сичужним способом. Не містить ГМО і продуктів тваринного походження!

Активність 1:50000

Фермент являє собою рідину або порошок коричневого кольору, з типовим, не різким запахом ферментації.

Фермент виробляється шляхом контрольованої ферментації з використанням, генетично не зміненої, культури грибів Rhizomucormiehei (колишня назва Mucormiehei). Містить специфічний молокозгортаючий фермент – протеазу.


 

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ :

- Економічна альтернатива хімозину або сичужному ферменту;

- Технологічні умови, тривалість процесу згортання та інші показники аналогічні з хімозином або телячим сичужним ферментом;

- Наш фермент, на відміну від звичайного хімозина мікробіологічного синтезу, отримано з генетично не змінених мікроорганізмів;

– Протягом усього терміну придатності фермент не знижує своєї активності! Тобто Вам гарантовано стабільний результат згортання молока при однаковій кількості внесеного ферменту, і сьогодні, і через пів року;

- На відміну від сичужного ферменту та хімозину, навіть при передозуванні або перевищенні терміну ферментації, молочний згусток не стає рихлим, відповідно немає втрати білка та власне ваги готового продукту;

- Наш мікробіальний РЕНІН можна використовувати для виготовлення всіх видів сирів, з будь-яким терміном визрівання! І на відміну від ферментів низької якості, він не надасть сиру гіркоту, навіть якщо Ваш сирний витвір буде визрівати 2 роки!


При використанні нашого високоякісного молокозгортаючого ферменту ― РЕНІН, отримуються сири найвищої якості з максимальним виходом продукту!


У наших комплектах для приготування всіх видів сирів, фермент розфасований у сухому вигляді.


Завжди є фермент як в рідкому, так і в сухому вигляді в різних фасуваннях: 

https://заквасочка.com.ua/g4766784-molokosvyortyvayuschij-ferment-reninzhidkijsuhoj

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner