Кошик
2143 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми не будемо працювати з 1.05 по 7.05. По будь яким питанням пишіть у Viber. Застандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

Про нас

 

УВАГА !!!

- Відповідаємо на телефонні дзвінки не раніше 13 години! З 10г до 14г - іде обробка замовлень і кожен дзвінок затримує цей процес! Будь ласка, зайвий раз не відволікайте менеджера.

- Дуже часто під час розмови з клієнтом у нас дзвонять ще 2 телефони ― просимо з розумінням поставитися до того, що на Ваш дзвінок не відповідають! Вибачте! ― але можливо ми не зможемо передзвонити Вам.

- Замовлення, що надійшли протягом дня, після 12г ранку - обробляються на наступний робочий день!

- Ми працюємо з кінцевим споживачем! Організаторів СП прохання звернути увагу - це не наш напрямок! Ми не розкладаємо закваски по 1шт в упаковку при замовленні декількох штук!

- На сайті є розділ "Поширені запитання" ― перечитайте його якщо Вас цікавить, що потрібно мати для приготування сирів або інші питання, так би мовити-  основні моменти сироваріння та приготування домашніх молочних продуктів ―

https://заквасочка.com.ua/company_faq

 

Пропонуємо Вам широкий асортимент заквасок фірми DALTON (Італія) http://www.dalton.it.

А так само супутні товари, які знадобляться для приготування в домашніх умовах сирів та кисломолочних продуктів.

 

Закваски для натуральних кисломолочних продуктів -15 видів :

йогурти, кефір, ряжанка, сметана, сирний десерт, сирки в шоколаді, йогуртові десерти, йогуртовий сир Лябан, йогуртове морозиво...

Закваски для м'яких, твердих і вершкових сирів - більше 40 видів:

Адигейський, Осетинський, Фета, Маскарпоне, Філадельфія, Банон, Моцарелла молода, Халлумі, Моцарелла плавлена, Зернистий, Сулугуні, Бринза, Російський, Вершковий, Львівський, Маасдам, Радамер, Гауда, Канталь, Пекоріно ― Сардо...

Закваски і стартери цвілі для сирів з цвіллю ― 15 видів:

Рокфор, Дор-Блю, Стілтон, Горгонзола, Камамбер, Кроттін, Реблошон, Баварія-Блю, Шропшир-Блю

 

Компоненти найвищої якості, для 100% натурального шоколаду-

какао-масло, какао-терте, сухе молоко.

 

І супутні товари -

термометри з нержавіючої харчової сталі+футляр,

мембранні, п'ятишарові, дихаючі пакети для визрівання сирів,

форми з кришкою поршнем, для виготовлення сирів всіх видів,

мірні ложки та дренажні килимки...

 

Всім покупцям ― докладні рецепти в електронному вигляді!

Якщо Вам щось не зрозуміло або виникли будь-які питання ми з задоволенням відповімо і підкажемо!

Наша мета ― не просто продати товар, а зробити так, щоб у Вас все вийшло і сподобалося, щоб Вам хотілося продовжувати займатися сироварінням і співпрацювати з нами.

З питань, що виникли в ході виготовлення будь яких продуктів з наших заквасок ― звертайтесь до нашого технологу в телефонному режимі або можете задати питання на email.

Ваша вдала молочна творчість буде радувати нас так само, як і Вас!

Давайте годувати хлопчиків і дівчаток, а так само їх батьків ― натуральним, смачним і таким корисним! А те, що ми їмо щодня і цілий рік, зобов'язание бути саме таким!

Це зовсім не складно і дуже захоплююче!

 

Всі заквасочні культури і фермент розфасовані в стерильні ziplock пакетики з первинного поліетилену - в лабораторних умовах! 

Чому ми використовуємо саме такий тип упаковки:

- Крім промислової, заводської упаковки, з точки зору технології процесу розфасування заквашувальних культур на дрібні порції - використовуваний нами спосіб є єдино правильним і взагалі допустимим! Зверніть увагу - саме правильним, а не привабливим, привертаючим увагу покупця або викликаючим уявну впевненість у своїй якості.
 
Виключно цей спосіб дає можливість розфасовки заквашувальних культур у чистому виробничому вигляді! Всі інші, можливі способи, передбачають додаткове змішування культур з лактозою, високу вологість, згубну для сублімованих молочних бактерій, і взагалі не дають гарантій стерильності - а це не припустимо.
 
І заради зовнішньої привабливості ми не можемо віддавати на розфасовку заквасочні культури фірмам фасуючим цукор, спеції... і закваски - у саше, капсули, фольговані пакетики і т. д.
 
Наші постійні клієнти знають, що саме головне - це отримати заквасочні культури в стерильному вигляді, ні з чим не змішані! і розфасовані в стерильних умовах. І це ми гарантуємо!

Виробники заквашувальних культур зазначають у супровідних документах, що цикл розфасовки не повинен мати більше 2-ох точок дотику з закваскою! Тобто, припустимо контакт порошку закваски з мірною ложкою і саме упаковкою, не більше цього і при рівні вологості  не більше 60%. Так ось, жоден спосіб розфасовки, окрім  того який ми використовуємо, не дозволяє дотриматись таких умов. І рівень вологості буде не відповідним, і точок дотику буде як мінімум 3, а часто 4,5. Ці порушення призведуть до комкування порошку закваски, порушення стерильності і в наслідок цього стрімко знизиться активністиь культур і можливе зараження стороннью мікрофлорою.
 
Якщо для когось більш важливий зовнішній вигляд - то це не до нас. Ми працюємо виключно у відповідності з вимогами виробників заквашувальних культур та їх офіційних представників в Україні.

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner