Кошик
2145 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми не будемо працювати з 1.05 по 7.05. По будь яким питанням пишіть у Viber. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

РЕБЛОШОН (повний комплект для приготування)

29 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
РЕБЛОШОН (повний комплект для приготування)
РЕБЛОШОН (повний комплект для приготування)Готово до відправки
29 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Комплект для приготування сиру Реблошон (закваска +фермент +стартерна культура плісняви)

Реблошон

французький сир із ніжною, вершковою м'якоттю, фруктовими нотками в ароматі та смаку і пікантною, жовтогарячою скоринкою.Відноситься до сирів із, так званої "митої" скоринкою.

Вживають сир по-різному — деяким він більше подобається з скоринкою, а іншим тільки вершкове м'якоть, без скоринки.

Особливість приготування цього сиру полягає в промиванні скоринки розчином солі що 2 дні, саме завдяки цій процедурі під час взаємодії зі стартерами білої плісняви на поверхні сиру починають рости Бреві бактерії ( Brevibacterium ) і скоринка набуває жовтогарячого кольору, пікантного смаку та злегка липкої консистенції. Для яскравішого кольору скоринки сиру в розсол для обмивання рекомендується додавати кілька крапель натурального барвника для сирів АННАТО

Цей сир можна готувати з непастеризованого молока!

Ребльошон буває:

молодої - корка практично біла, м'якоть ще не має вершкової текстури, структура сиру, смак ніжніший і менш солоний. Термін визрівання такого сиру від 2 до 3 тижнів

витриманий — корка помаранчева або червонувата, м'якоть вершкова, можливо, текча, смак і аромат пікантніший, пряний. Термін визування 5-10 тижнів.

Молоко можна використовувати тільки домашнє!

комплект для приготування розрахований на 8 л молока

вихід сиру 1100-1300 грамів

Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Тривале зберігання 1 рікзакваску і цвіль прибрати в морозилку,фермент в холодильнику
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Термін визрівання сирувід 2 до 6 тижнів добу
Рекомендаціївикористовувати тільки домашнє, можна не пастеризоване молоко
Розфасовкакомплект(закваска+фермент+стартер) на 8(л) молока
Інформація для замовлення
  • Ціна: 29 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner