Кошик
2145 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми не будемо працювати з 1.05 по 7.05 включительно. По будь яким питанням пишіть у Viber. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

Фермент РІДКИЙ, молокозгортаючий (100мл-на 400л.молока)

100 /бут

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Фермент РІДКИЙ, молокозгортаючий (100мл-на 400л.молока)
Фермент РІДКИЙ, молокозгортаючий (100мл-на 400л.молока)В наявності
100 /бут
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

100мл (на 400л молока) ― 

Рідкий молокозгортаючий фермент високої активності.

Перш ніж дозувати фермент йото треба ретельно збовтати.

В молоко вносять тільки розмішавши з водою!

 

Підходить для виготовлення всіх видів сиру з будь - якого молока!

 

РЕНІН — мікробіальна протеаза

Молокосмотний фермент мікробіологічного походження для виробництва сирів і творога кислотно-сичезним способом. Не містить ГМО і продуктів тваринного походження! Підходить для приготування всіх без винятку сирів!

Фермент рекомендується зберігати в холодильнику.

Але можливо зберігати при температурі в межах 25*C (показано на упаковці). У випадку зберігання ферменту в холодильнику термін придатності на упаковці збільшується на 1 рік!

Фермент — це рідина коричневого кольору з типовим, не різким запахом ферментації.

Фермент виробляється шляхом контролювання ферментації з використанням НЕ зміненої генетично! культури грибів Rhizomucormiehei (назву Mucormiehei). Містить специфічний молокозгортаючий фермент — протеазу.

 

Дуже зручно і точно можна дозувати шприцем.

 

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ:

- Економічна альтернатива хімозину або сичужному ферменту;

- Технологічні умови, тривалість процесу згортання та інші показники повністю збігаються з химізоном або телячим сичужним ферментом;

- Фермент, на відміну від звичайного хімозину мікробіологічного синтезу, отриманий з НЕ змінених генетичних мікроорганізмів;

- Впродовж усього періоду придатності фермент не знижує своєї активності! Тобто вам гарантовано стабільний результат згортання молока при однаковій кількості внесеного ферменту і сьогодні, і через пів року;

- На відміну від сичужного ферменту і хімозину, навіть при передозуванні або перевищенні терміну ферментації, молочний згусток не стає рихлим, відповідно немає втрати білка і власне ваги готового продукту;

- Наш мікробіальний РЕНІН можна використовувати для виготовлення всіх видів сирів, з будь-яким часом визрівання! І на відміну від ферментів низької якості, він не дасть сиру гіркоту, навіть якщо ваш сирний витвір буде визрівати два роки!

При використанні нашого високоякісні фермента - РЕНІНА, ви отримаєте високоякісні сири з максимальною вагою готового продукту!

 

Виробничі потужності - Іспанія

 

Характеристики
Основні
Країна виробникІспанія
Користувальницькі характеристики
ГМОне містить!
100мл100 грн
Зберіганняу холодильнику
Внесення в молокотільки розведеним водою!
Дозування1(мл) на 4(л) молока
Активна ферментаціяпри t 35-38*З
Продукти тваринного походженняне містить!
Інформація для замовлення
  • Ціна: 100 /бут

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner