Молокозгортаючий фермент РЕНІН (рідкий\сухий)
Молокозгортаючий фермент італійського виробництва:
РЕНІН — микробіальна протеаза
Молокозгортаючий фермент мікробіологічного походження для виробництва сирів і сиру (творога) кислотно-сичужним способом.
Не містить ГМО і продуктів тваринного походження! Підходить для приготування всіх, без винятку, сирів!
Фермент рекомендується зберігати в холодильнику. Але можливе зберігання при температурі до +25*С (термін зазначений на упаковці). У разі зберігання ферменту в холодильнику термін придатності, зазначений на упаковці, збільшується на 1 рік!
Фермент РЕНІН - являє собою рідину або зернистий порошок коричневого кольору з типовим, не різким запахом ферментації.
Фермент виробляється шляхом контрольованої ферментації з використанням генетично НЕ зміненої!, культури грибів Rhizomucormiehei (колишня назва Mucormiehei). Містить специфічний молокозгортаючий фермент – протеазу.
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ :
- Економічна альтернатива химозину та сичужному ферменту;
- Технологічні умови, тривалість процесу згортання та інші - аналогічні показники з химозином або телячим сичужним ферментом;
- Фермент, на відміну від звичайного химозина мікробіологічного синтезу, отримано з генетично НЕ змінених мікроорганізмів;
- Протягом всього терміну придатності фермент не знижує своєї активності! Тобто Вам гарантований стабільний результат при однаковій кількості внесеного ферменту, і сьогодні, і через пів року...
- На відміну від сичужного ферменту і химозина, навіть при передозуванні або перевищенні терміну ферментації, молочний згусток не стає рихлим, відповідно немає втрати білка і власне ваги готового продукту;
- Наш мікробиальный РЕНІН можна використовувати для виготовлення всіх видів сирів, з будь-яким терміном визрівання! І на відміну від ферментів низької якості, він не додасть сиру гіркоту, навіть якщо Ваше сирне творіння буде визрівати 2 роки!
При використанні нашого високоякісного молокозгортаючого ферменту - РЕНІН - виходять сири найвищої якості з максимальним виходом продукту!
Дозування | 1(мл) на 3-4(л) молока |
Термін придатності при зберіганні без холодильника Термін придатності при зберіганні в холодильнику |
вказано на упаковці + 1 рік до зазначеного на упаковці |
Продукти тваринного походження | не містить! |
ГМО | не містить! |
Внесення в молоко | тільки розведеним водою! |
Активна ферментація | при t 35-38*С |