Кошик
2174 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

Молокозгортаючий фермент РЕНІН (рідкий\сухий)

 

Молокозгортаючий фермент італійського виробництва:

РЕНІН — микробіальна протеаза

Молокозгортаючий фермент мікробіологічного походження для виробництва сирів і сиру (творога) кислотно-сичужним способом.

Не містить ГМО і продуктів тваринного походження! Підходить для приготування всіх, без винятку, сирів!

Фермент рекомендується зберігати в холодильнику. Але можливе зберігання при температурі до +25*С (термін зазначений на упаковці). У разі зберігання ферменту в холодильнику термін придатності, зазначений на упаковці, збільшується на 1 рік!

 

Фермент РЕНІН - являє собою рідину або зернистий порошок коричневого кольору з типовим, не різким запахом ферментації.

Фермент виробляється шляхом контрольованої ферментації з використанням генетично НЕ зміненої!, культури грибів Rhizomucormiehei (колишня назва Mucormiehei). Містить специфічний молокозгортаючий фермент – протеазу.

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ :

- Економічна альтернатива химозину та сичужному ферменту;

- Технологічні умови, тривалість процесу згортання та інші - аналогічні показники з химозином або телячим сичужним ферментом;

- Фермент, на відміну від звичайного химозина мікробіологічного синтезу, отримано з генетично НЕ змінених мікроорганізмів;

- Протягом всього терміну придатності фермент не знижує своєї активності! Тобто Вам гарантований стабільний результат при однаковій кількості внесеного ферменту, і сьогодні, і через пів року...

- На відміну від сичужного ферменту і химозина, навіть при передозуванні або перевищенні терміну ферментації, молочний згусток не стає рихлим, відповідно немає втрати білка і власне ваги готового продукту;

- Наш мікробиальный РЕНІН можна використовувати для виготовлення всіх видів сирів, з будь-яким терміном визрівання! І на відміну від ферментів низької якості, він не додасть сиру гіркоту, навіть якщо Ваше сирне творіння буде визрівати 2 роки!

При використанні нашого високоякісного молокозгортаючого ферменту - РЕНІН - виходять сири найвищої якості з максимальним виходом продукту!

в виде галереив виде списка
   
   
Дозування 1(мл) на 3-4(л) молока

Термін придатності при зберіганні без холодильника

Термін придатності при зберіганні в холодильнику    

   вказано на упаковці

+ 1 рік до зазначеного на упаковці

Продукти тваринного походження не містить!
ГМО не містить!
Внесення в молоко тільки розведеним водою!
Активна ферментація при t 35-38*С

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner