Кошик
2164 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

ЗАКВАСКА ХМІЛЬОВА, бездріжджова!

Навіть дитина безпомилково відрізнить хліб на хмільовій заквасці від хліба на дріжджах!
ЦЕ ДАВНО ЗАБУТИЙ СМАК ! ЦЕ АРОМАТ СПРАВЖНЬОГО СІЛЬСЬКОГО ДОМАШНЬОГО ХЛІБА !

ЗАКВАСКУ ВИ КУПУЄТЕ 1 РАЗ !!! І НАЗАВЖДИ !!!
І забезпечуєте сім'ю не тільки не шкідливими, а й корисними хлібобулочними виробами! + отримуєте відчутну економію коштів! Адже більше не потрібно буде купувати хімічні - промислові пресовані або сухі дріжджі!)

 

в виде галереив виде списка

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ РОЗДУМІВ :

ПРО ДРІЖДЖАХ І ХМІЛЬОВІЙ ЗАКВАСЦІ.

Наші прадіди говорили: “Хліб ― Дар Божий”. Але пекли вони його аж ніяк не на термофільних дріжджах.Вони з'явилися недавно.Так за допомогою чого випікали квасні хліби в глибоку давнину і в недавньому минулому? Знамениті селянські закваски готували з житнього борошна, соломи, вівса, ячменю, пшениці і хмелю.

Але ось уже кілька десятиліть хліб печуть по-іншому. І використовують для цього не природні закваски, а термофільні дріжджі - сахароміцети.

Технологія їх приготування ― жахлива, антиприродная. Виробництво пекарських дріжджів засноване на розмноженні їх у рідких поживних середовищах. Мелясу розбавляють водою, обробляють хлорним вапном, підкислюють сірчаною кислотою і т. д. Дивні методи, треба визнати, використовуються для приготування харчового продукту, до того ж, якщо врахувати, що в природі існують природні дріжджі, хмелеві, наприклад, солод і т. д.

Давно вже забили на сполох учені всього світу. Розкрито механізми негативного впливу дріжджів на організм. Подивимося, що таке термофільні дріжджі - сахароміцети, і яку роль вони відіграють у погіршенні здоров'я тих, хто вживає в їжу продукти харчування, виготовлені з їх застосуванням.

Дріжджі-сахароміцети (промислові дріжджі), різновиди яких вживаються у спиртовій промисловості, пивоварінні та хлібопеченні, в природі не зустрічаються. Сахароміцети, до нещастя, є більш стійкими, ніж тканинні клітини. Вони не руйнуються ні в процесі приготування, ні слиною в організмі людини. Дріжджові клітини-вбивці вбивають чутливі, менш захищені клітини організму шляхом виділення в них отруйних речовин малого молекулярного ваги.

Токсичний білок діє на плазмові мембрани, збільшуючи їх проникність для патогенних мікроорганізмів і вірусів. Дріжджі потрапляють спочатку в клітини травного тракту, а потім вже в кров'яне русло. Термофільні дріжджі розмножуються в організмі в геометричній прогресії і дозволяють патогенної мікрофлори активно жити і розмножуватися, пригнічує нормальну мікрофлору, завдяки якій в кишечнику можуть вироблятися при правильному харчуванні і вітаміни групи В, та незамінні амінокислоти.

Грубим чином порушується діяльність всіх органів травлення: шлунка, підшлункової залози, жовчного міхура, печінки, кишечника і т. д...

Сповільнюється евакуація токсичних мас з організму, утворюються газові кишені, де застоюються калові камені. Поступово вони вростають в слизові і підслизові шари кишечника. Секрет органів травлення втрачає свою захисну функцію і знижує травну. Недостатньо засвоюються і синтезуються вітаміни, не засвоюються в належній мірі мікроелементи і найважливіший з них ― кальцій.(Лікарі з сумом відзначають критичне зниження рівня кальцію в крові у дітей. Якщо раніше він становив 9-12 одиниць (у нормі), то зараз не досягає і 3!) Патогенні мікроорганізми проникають через стінку кишечника і потрапляють в потік крові. Мікробна, грибкова, вірусна, паразитарна флора з легкістю проникає в організм. Порушуються обмінні процеси на клітинному рівні. Змінюється біохімічний склад крові. Сповільнюється рух крові по судинах, утворюються мікротромби. Зношується лімфатична система. Нервова тканина зазнає всілякі дистрофічні зміни.

Хліб на хмельовий заквасці містить всі незамінні амінокислоти, вуглеводи, клітковину, вітаміни групи B, РР; мінеральні речовини: солі натрію, калію, фосфору, заліза, кальцію, а також мікроелементи: золото, кобальт, мідь, які беруть участь в утворенні унікальних дихальних ферментів.

Хліб на хмельовий заквасці дає максимальний сокогонный ефект, тобто активно бере з підшлункової залози, печінки, жовчного міхура ферменти та інші, необхідні для повноцінного травлення речовини, що покращують моторику кишечника. Людина, що вживає такий хліб, наповнюється енергією, перестає хворіти простудними захворюваннями, у нього відновлюється імунітет...

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner