ПРИПРАВИ для сирів, хліба...
Пропонуємо нашим покупцям основні приправи, які використовувають у сироварінні.
Найвищої якості!
Ми ретельно підбирали постачальника і виробників для того, щоб Ваш сир приносив не тільки смакову насолоду, а й естетичну...
Застосування обробки за допомогою високотехнологічної сушки - дозволяє зберегти всі смакові властивості свіжих прянощів.
У нас Ви можете замовити тільки перевірені нами приправи, ретельно просушені, з високоякісної сировини.
Упаковка — пакети із застібкою, яку можна відкривати і закривати багато разів!
Щоб ні краплі смаку і аромату не було втрачено в процесі транспортування і зберігання!
Рекомендації щодо додавання приправ у процесі виготовлення сиру:
- не додайте приправи в молоко! тільки у готове сирне зерно. Перемішуйте з готовим сирним зерном або присипайте шарами, в момент викладання у форму.
- сир із різаною паприкою, томатами - не рекомендується залишати для тривалого визрівання. Для витриманого сиру (більше 1 місяця визрівання) вибирайте приправи не здатні вбирати в себе зайву вологу (пажитник, трави, кунжут, кмин, мелена паприка...)
- не змішуйте приправ різних видів. Не перевірене поєднання різноманітних приправ може надати сиру, крім властивого їм смаку, ще й гіркоту, або зовсім "перебити" смак і аромат сиру.
- не додавайте в сир велику кількість приправ. На головку сиру з 10-12 літрів молока буде достатньо 1\2 чайної ложки, максимум 1 чайн.л. якщо приправа не має яскравого запаху та смаку і Ви хочете, щоб у сирі її було багато.
- якщо приправи повинні бути не всередині сиру, а тільки зовні - то покривати ними скоринку сиру потрібно вже на заключному етапі визрівання.