Кошик
2167 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

Закваски для ТВЕРДИХ і НАПІВТВЕРДИХ сирів

Закваски на 10-12л молока для приготування в домашніх умовах понад 20 видів сиру.

В комплекти для приготування сирів входить ― певний вид закваски та фермент рослинного походження.

Для деяких сирів:

+ Propionici

+ деревна зола.

АКЦІЯ :
ПРИ КУПІВЛІ 10шт комплектів (одного виду!) + 1шт. у ПОДАРУНОК!!!

закваска+фермент розфасовані на 10-12л молока (для домашнього молока можна використовувати комплект на 15л молока), у стерильні ziplock пакетики з первинного поліетилену - в лабораторних умовах!

Завжди найсвіжіші закваски!

Нове надходження - кожен місяць!

Докладні рецепти кожному покупцеві в електронному вигляді! Якщо потрібні рецепти на папері попереджайте про це в коментарі до замовлення!

Якщо що не зрозуміло, чи виникли будь-які питання - ми з задоволенням відповімо!

Наша мета не просто продати товар,а подбати про те , щоб Вам хотілося займатися сирним творчістю і співпрацювати з нами!

Ваші смачні і вдалі сири ― будуть радувати нас так само як і Вас!

в виде галереив виде списка

найсвіжіші, промислові, високої активності закваски і молокосвертывающие ферменти для приготування натуральних сирів в домашніх умовах.

Італійського виробництва ― за найвигіднішими роздрібними цінами!

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО НАШОМУ ФЕРМЕНТІ:

РЕНІН — микробиальная протеаза

Молокосвертывающий фермент мікробіологічного походження для виробництва сирів і сиру кислотно-сичужним способом. Не містить ГМО і продуктів тваринного походження!

Фермент являє собою рідина або порошок коричневого кольору з типовим, не різким запахом ферментації.

Фермент проводиться шляхом контрольованої ферментації з використанням ,не генетично зміненої!, культури грибів Rhizomucormiehei (колишня назва Mucormiehei). Містить специфічний молокосвертывающий фермент – протеазу.


 

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ :

- Економічна альтернатива химозину або сычужному ферменту;

- Технологічні умови, тривалість процесу згортання та інші аналогічні показники з химозином або телячою сичужним ферментом;

- Фермент,на відміну від звичайного химозина мікробіологічного синтезу, отримано з генетично не змінених мікроорганізмів;

- На протязі усього терміну придатності фермент не знижує своєї активності! Тобто Вам гарантований прекрасний результат згортання молока при однаковій кількості внесеного ферменту, і сьогодні, і через пів року.

- На відміну від сичужного ферменту і химозина,навіть при передозуванні або перевищенні терміну ферментації,молочний згусток не стає рихлим , відповідно немає втрати білка і власне ваги готового продукту.

З використання високоякісного молокосвертывающего ферменту ― РЕНІНУ , можна готувати сири найвищої якості з максимальним виходом продукту!

Виробник  ―  ІТАЛІЯ

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner