Закваски для ТВЕРДИХ і НАПІВТВЕРДИХ сирів
Закваски на 10-12л молока для приготування в домашніх умовах понад 20 видів сиру.
В комплекти для приготування сирів входить ― певний вид закваски та фермент рослинного походження.
Для деяких сирів:
+ Propionici
+ деревна зола.
АКЦІЯ :
ПРИ КУПІВЛІ 10шт комплектів (одного виду!) + 1шт. у ПОДАРУНОК!!!
закваска+фермент розфасовані на 10-12л молока (для домашнього молока можна використовувати комплект на 15л молока), у стерильні ziplock пакетики з первинного поліетилену - в лабораторних умовах!
Завжди найсвіжіші закваски!
Нове надходження - кожен місяць!
Докладні рецепти кожному покупцеві в електронному вигляді! Якщо потрібні рецепти на папері попереджайте про це в коментарі до замовлення!
Якщо що не зрозуміло, чи виникли будь-які питання - ми з задоволенням відповімо!
Наша мета не просто продати товар,а подбати про те , щоб Вам хотілося займатися сирним творчістю і співпрацювати з нами!
Ваші смачні і вдалі сири ― будуть радувати нас так само як і Вас!
- Новинка
- Новинка
- Ароматно
- ORIGINALLY
- вкус КОФЕ
- НЕ ОБЫЧНО!
- НЕ СЛОЖНО
- Паприка
- НЕ ОБЫЧНО!
- ORIGINALLY
- ВКУС ВИНА
- БЫСТРЫЙ !
- Топ продаж
- Не сложно!
- Топ продаж
- Топ продаж
- НЕ сложно!
- НЕ сложно!
- ЭЛИТ
- НЕ сложно!
- ЭЛИТ
- Топ продаж
- ЭЛИТ
- ЭЛИТ
найсвіжіші, промислові, високої активності закваски і молокосвертывающие ферменти для приготування натуральних сирів в домашніх умовах.
Італійського виробництва ― за найвигіднішими роздрібними цінами!
ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО НАШОМУ ФЕРМЕНТІ:
РЕНІН — микробиальная протеаза
Молокосвертывающий фермент мікробіологічного походження для виробництва сирів і сиру кислотно-сичужним способом. Не містить ГМО і продуктів тваринного походження!
Фермент являє собою рідина або порошок коричневого кольору з типовим, не різким запахом ферментації.
Фермент проводиться шляхом контрольованої ферментації з використанням ,не генетично зміненої!, культури грибів Rhizomucormiehei (колишня назва Mucormiehei). Містить специфічний молокосвертывающий фермент – протеазу.
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ :
- Економічна альтернатива химозину або сычужному ферменту;
- Технологічні умови, тривалість процесу згортання та інші аналогічні показники з химозином або телячою сичужним ферментом;
- Фермент,на відміну від звичайного химозина мікробіологічного синтезу, отримано з генетично не змінених мікроорганізмів;
- На протязі усього терміну придатності фермент не знижує своєї активності! Тобто Вам гарантований прекрасний результат згортання молока при однаковій кількості внесеного ферменту, і сьогодні, і через пів року.
- На відміну від сичужного ферменту і химозина,навіть при передозуванні або перевищенні терміну ферментації,молочний згусток не стає рихлим , відповідно немає втрати білка і власне ваги готового продукту.
З використання високоякісного молокосвертывающего ферменту ― РЕНІНУ , можна готувати сири найвищої якості з максимальним виходом продукту!
Виробник ― ІТАЛІЯ