Кошик
2158 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть, будь ласка, увагу! Замовлення оформлені на сайті пізніше 14г у П'ЯТНИЦЮ, СУБОТУ та НЕДІЛЮ - оброблюються у ПОНЕДІЛОК, після 10г. ................................................................................................... Обратите, пожалуйста, внимание! Заказы оформленные на сайте позже 14ч в ПЯТНИЦУ, СУББОТУ и ВОСКРЕСЕНЬЕ - обрабатываются в ПОНЕДЕЛЬНИК, после 10ч.

інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
+380 (63) 533-87-33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Про нас

Дорогі наші покупці!

Ваша безпека і впевненість в якості надаваних нами товарів — для нас на першому місці! У зв'язку зі сформованою В Україні і в світі, епідеміологічною ситуацією, інформуємо Вас про важливі фактори:

  • наші приміщення відкриті для доступу виключно нашим працівникам у кількості 2-3 людини!

  • самовивозу у нас немає, тому контакт із сторонніми особами виключається.

  • всі наші працівники здорові! У випадку легкого нездужання працівник залишиться вдома і навіть не відвідає робоче місце!

  • всі замовлення, як і завжди! збираються абсолютно чистими руками, в умовах виняткової чистоти і суворої санітарії!

Здоров'я Вам і душевного спокою!

 

 

 

УВАГА !!!

- Відповідаємо на телефонні дзвінки не раніше 12 годин! З 10ч до 14ч - йде обробка замовлень і кожен дзвінок затримує цей процес! Будь ласка, зайвий раз не відволікайте менеджера!

- Дуже часто під час розмови з клієнтом у нас дзвонять ще 2 телефону ― просимо з розумінням поставитися до того,що Ваш дзвінок не відповідь! Вибачте! ― але ми не зможемо передзвонити Вам.

- Замовлення, що надійшли протягом дня, після 10ч ранку - обробляються на наступний робочий день!

- Ми працюємо з кінцевим споживачем! Організаторів СП прохання звернути увагу - це не наш напрямок! Ми не розкладаємо закваски за 1шт в упаковку при замовленні декількох штук!

- На сайті є розділ "часті питання" ― перечитайте його якщо Вас цікавить, що потрібно мати для приготування сирів або інші, так би мовити, основні моменти сироваріння та приготування домашніх молочних продуктів ― https://заквасочка.com.ua/company_faq

 

Пропонуємо Вам широкий асортимент заквасок фірми DALTON (Італія) http://www.dalton.it.

А так само супутні товари, які знадобляться для приготування в домашніх умовах сирів та кисломолочних продуктів.

 

Закваски для натуральних кисломолочних продуктів -15 видів :

йогурти, кефір, ряжанка, сметана, сирний десерт, сирки в шоколаді, йогуртові десерти, йогуртовий сир Лябан, йогуртове морозиво...

Закваски для м'яких, твердих і вершкових сирів - більше 40 видів:

Адигейський, Осетинська, Фета, Маскарпоне, Філадельфія, Банон, Моцарелла молода, Халлумі, Моцарелла плавлені, Зернистий, Сулугуні, Бринза, Російський, Вершковий, Львівський, Маасдам, Радамер, Гауда, Канталь, Пекоріно ― Сардо...

Закваски і стартери цвілі для сирів з цвіллю ― 15 видів:

Рокфор, Дор-Блю, Стілтон, Горгонзола, Камамбер, Кроттин, Реблошон, Баварія-Блю, Шропшир-Блю

 

Компоненти найвищої якості, для 100% натурального шоколаду-

какао-масло, какао-терте, сухе молоко.

 

І супутні товари -

термометри з нержавіючої харчової сталі+футляр,

мембранні, п'ятишарові, дихаючі пакети для визрівання сирів,

форми з кришкою поршнем, для виготовлення сирів всіх видів,

мірні ложки та дренажні килимки...

 

Всім покупцям ― докладні рецепти в електронному вигляді!

Якщо Вам щось не зрозуміло або виникли будь-які питання ми з задоволенням відповімо і підкажемо!

Наша мета ― не просто продати товар, а зробити так, щоб у Вас все вийшло і сподобалося, щоб Вам хотілося продовжувати займатися сироварінням і співпрацювати з нами.

З питань, що виникли в ході виготовлення будь-яких продуктів з наших заквасок ― звертайтесь до нашого технологу в телефонному режимі або можете задати питання на email.

Ваше вдале молочне творчість буде радувати нас так само, як і Вас!

Давайте годувати хлопчиків і дівчаток, а так само їх батьків ― натуральним, смачним і таким корисним! А те, що ми їмо щодня і цілий рік, зобов'язаний бути саме таким!

Це зовсім не складно і дуже захоплююче!

 

Всі заквасочні культури і фермент розфасовані в стерильні ziplock пакетики з первинного поліетилену - в лабораторних умовах! 

Чому ми використовуємо саме такий тип упаковки:

- Крім промислової, заводської упаковки, з точки зору технології процесу розфасування заквашувальних культур на дрібні порції - використовуваний нами спосіб є єдино правильним і взагалі допустимим! Зверніть увагу - саме правильним, а не красивим, привертає увагу покупця або викликає уявну впевненість у своїй якості.
 
Виключно цей спосіб дає можливість розфасовки заквашувальних культур у чистому виробничому вигляді! Всі інші, можливі способи, передбачають додаткове змішування культур з лактозою, високу вологість, згубну для сублімованих молочних бактерій, і взагалі не дають гарантій стерильності - а це не припустимо.
 
І заради зовнішньої привабливості ми не можемо віддавати на розфасовку заквасочні культури фірмам фасующим цукор, спеції... і закваски - у саші, капсули, фольговані пакетики і т. д.
 
Наші постійні клієнти знають, що саме головне - це отримати заквасочні культури в стерильному вигляді, ні з чим не змішані! і розфасовані в стерильних умовах. І це ми гарантуємо!

Виробники заквашувальних культур зазначають у супровідних документах, що цикл розфасовки не повинен мати більше 2-ох точок дотику з закваскою! Тобто, припустимо контакт порошку закваски з мерной ложкой и самой упаковкой, не более того, и при влажности окружающей среды не более 60%. Так вот, ни один способ расфасовки кроме используемого нами, не позволяет соблюсти эти условия. И уровень влажности не будет соответствовать, и точек соприкосновения будет как минимум 3, а чаще 4, 5. Эти нарушения вызовут комкование порошка, нарушение стерильности и вследствие всего этого стремительное снижение активности культур и заражение посторонней микрофлорой.
 
Якщо для когось більш важливий зовнішній вигляд - то це не до нас. Ми працюємо виключно у відповідності з вимогами виробників заквашувальних культур та їх офіційних представників в Україні.

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner