Про нас
УВАГА !!!
- Відповідаємо на телефонні дзвінки не раніше 13 години! З 10г до 14г - іде обробка замовлень і кожен дзвінок затримує цей процес! Будь ласка, зайвий раз не відволікайте менеджера.
- Дуже часто під час розмови з клієнтом у нас дзвонять ще 2 телефони ― просимо з розумінням поставитися до того, що на Ваш дзвінок не відповідають! Вибачте! ― але можливо ми не зможемо передзвонити Вам.
- Замовлення, що надійшли протягом дня, після 12г ранку - обробляються на наступний робочий день!
- Ми працюємо з кінцевим споживачем! Організаторів СП прохання звернути увагу - це не наш напрямок! Ми не розкладаємо закваски по 1шт в упаковку при замовленні декількох штук!
- На сайті є розділ "Поширені запитання" ― перечитайте його якщо Вас цікавить, що потрібно мати для приготування сирів або інші питання, так би мовити- основні моменти сироваріння та приготування домашніх молочних продуктів ―
https://заквасочка.com.ua/company_faq
Пропонуємо Вам широкий асортимент заквасок фірми DALTON (Італія) http://www.dalton.it.
А так само супутні товари, які знадобляться для приготування в домашніх умовах сирів та кисломолочних продуктів.
Закваски для натуральних кисломолочних продуктів -15 видів :
йогурти, кефір, ряжанка, сметана, сирний десерт, сирки в шоколаді, йогуртові десерти, йогуртовий сир Лябан, йогуртове морозиво...
Закваски для м'яких, твердих і вершкових сирів - більше 40 видів:
Адигейський, Осетинський, Фета, Маскарпоне, Філадельфія, Банон, Моцарелла молода, Халлумі, Моцарелла плавлена, Зернистий, Сулугуні, Бринза, Російський, Вершковий, Львівський, Маасдам, Радамер, Гауда, Канталь, Пекоріно ― Сардо...
Закваски і стартери цвілі для сирів з цвіллю ― 15 видів:
Рокфор, Дор-Блю, Стілтон, Горгонзола, Камамбер, Кроттін, Реблошон, Баварія-Блю, Шропшир-Блю
Компоненти найвищої якості, для 100% натурального шоколаду-
какао-масло, какао-терте, сухе молоко.
І супутні товари -
термометри з нержавіючої харчової сталі+футляр,
мембранні, п'ятишарові, дихаючі пакети для визрівання сирів,
форми з кришкою поршнем, для виготовлення сирів всіх видів,
мірні ложки та дренажні килимки...
Всім покупцям ― докладні рецепти в електронному вигляді!
Якщо Вам щось не зрозуміло або виникли будь-які питання ми з задоволенням відповімо і підкажемо!
Наша мета ― не просто продати товар, а зробити так, щоб у Вас все вийшло і сподобалося, щоб Вам хотілося продовжувати займатися сироварінням і співпрацювати з нами.
З питань, що виникли в ході виготовлення будь яких продуктів з наших заквасок ― звертайтесь до нашого технологу в телефонному режимі або можете задати питання на email.
Ваша вдала молочна творчість буде радувати нас так само, як і Вас!
Давайте годувати хлопчиків і дівчаток, а так само їх батьків ― натуральним, смачним і таким корисним! А те, що ми їмо щодня і цілий рік, зобов'язание бути саме таким!
Це зовсім не складно і дуже захоплююче!
Всі заквасочні культури і фермент розфасовані в стерильні ziplock пакетики з первинного поліетилену - в лабораторних умовах!
Чому ми використовуємо саме такий тип упаковки:
Виробники заквашувальних культур зазначають у супровідних документах, що цикл розфасовки не повинен мати більше 2-ох точок дотику з закваскою! Тобто, припустимо контакт порошку закваски з мірною ложкою і саме упаковкою, не більше цього і при рівні вологості не більше 60%. Так ось, жоден спосіб розфасовки, окрім того який ми використовуємо, не дозволяє дотриматись таких умов. І рівень вологості буде не відповідним, і точок дотику буде як мінімум 3, а часто 4,5. Ці порушення призведуть до комкування порошку закваски, порушення стерильності і в наслідок цього стрімко знизиться активністиь культур і можливе зараження стороннью мікрофлорою.