Закваска + фермент для сиру Домашній
Домашній сир — дуже смачний! з ароматом топленого молока, ніжний, не гострий, вершковий смак і пластична, пориста структура.
+ цього різновиду сирочка полягає в унікально швидкому визріванні! сир буде готовий через 5 діб!
Рекордсмен серед твердих сирів! Таке швидке визрівання зумовлене особливостями технологічного процесу й активністю закваски.
Чудовий варіант для всієї родини на всі випадки життя.
Такий сир до снаги приготувати новачкам у сироробстві! ― нічого складного в технології, а з нашим докладним описом процесу сироваріння Домашнього "чуда" Вам не доведеться довго ламати голову.
Найшвидший у визріванні, твердий сир — 5 днів і готовий!
Термін зберігання сиру — не обмежений!
1 комплект розрахований на 10-12 л молока
вихід сиру 1000-1500 грамів
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє молоко |
Розфасовка | 1 комплект на 10-12(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка