Кошик
2106 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26

ЛІМБУРГЕР(повний комплект для приготування)

Новинка
  • В наявності

29 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
ЛІМБУРГЕР(повний комплект для приготування)
ЛІМБУРГЕР(повний комплект для приготування)В наявності
29 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26

Опис

Комплект для приготування сиру Лімбургер

(закваска+фермент+стартерна культура)

Лімбургер-

сир з Бельгії, але зараз більш відомий у Німеччині та Австрії.

Лімбургер відноситься до сирів з "митої" скоринкою , має більш щільну ніж у Реблошон структуру і ароматну, пікантну , оранжеватую скоринку.

За технологією сир формують чотирикутним, але класична кругла форма головки ніяк не вплине на смак сиру.

Особливість приготування цього сиру полягає в промиванні скоринки розчином солі кожні 2 дні, саме завдяки цій процедурі, при взаємодії з стартерами білої плісняви, на поверхні сиру починають рости Колод бактерії ( Brevibacterium ) і скоринка набуває оранжеватий колір, пікантний смак і злегка липковатую консистенцію. Для більш яскравого кольору скоринки сиру в розсіл для обмивання рекомендується додавати кілька крапель натурального барвника для сирів АННАТО

Смак сиру яскраво виражений, гострий , пряний , солонуватий, дуже характерний.

Лімбургер подають з яблучним сидром , пивом або червоним кріпленим вином. Сир відмінно гармонує з зеленою цибулею і чорним хлібом.

Визріває сир від 4 тижнів до 3 місяців.

У 4 тижні молодий Лімбургер ― ніжний, вершковий з ароматною скоринкою.

А в 3 місяці ― це зрілий сир з дуже інтенсивним смаком і ароматом! ― доведеться за смаком лише істинним гурманам сирів з "митої" кіркою саме за її різкого специфічного аромату.

Найбільш популярний Лімбургер який визрівав 6 тижнів.

Багато перед вживанням зрізають пікантну скоринку сиру і насолоджуються смачною м'якоттю...

Цей вид сиру готують у прямокутних формах, які є у нас в наявності. Але Ви можете приготувати сир будь-якої форми - на смак це звичайно ж не вплине.

Молоко потрібно використовувати домашнє , попередньо пастеризоване.

комплект розрахований на 8 л молока.

вихід сиру 1000-1200 грам

 

 

 

Характеристики

Основні
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Зберігання комплектув холодильнику 1 місяць
Рекомендаціївикористовувати домашнє, пастеризоване молоко
Тривале зберігання 1 рікзакваску прибрати в морозилку, стартер і фермент залишити в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Термін визрівання сирувід 4 до 12 тижнів добу
Розфасовкакомплект(закваска+фермент+стартер) на 8(л) молока

Інформація для замовлення

  • Ціна: 29 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner