Пакети для виникнення сирів (мембрані, п'ятишарові, повітропроникні)
Поточна партія — пакети червоного кольору.
Мембранні, п'ятишарові, повітропроникні пакети для визрівання сирів, виробництва Німеччини ЗАСІБНЕГО розміру 250*450 мм
З пакетами для визування сирів Ви не будете переживати про пересохлу шкірку на сирі, вибавите себе від турбот про створення потрібної вологості, запобігання сирам від сторонніх запахів і бактерій.
Завдяки цій корисній новинці достигальні сири займають у холодильнику мінімум місця.
Пакети можна використовувати як:
- термоусадкові (підробніше тут: http://заквасочка.com.ua/photos/55232-kak-upakovat-syr )
- вакуумні и
- без герметичного закриття (у такому разі сир можна діставати з пакета й обмивати скоринку розсолом або водою)
Пакети, у домашніх умовах, можна використовувати не одноразово (вакуумний метод і без герметичного закриття)
Розраховані на головку сиру вагою 2-4 кг залежно від форми.
Пакети зовні та всередині оброблені крохмалем, щоб уникнути злипання і порушення структури пакета під час відкриття — жодних хімічних антислужбивачів!
Дуже зручна новинка! Настійно Рекомендуємо всім сыроделам і, звісно ж, тим, хто варить сир на продаж!
Якщо у Вас виникла проблема з тим, як закрити пакет із сиром, і ниточки-дзвіночки Вас не надихають, зможете скористатися пластиковими монтажними хомутами ("смужок" з петелькою на кінці), вони герметично фіксують пакет і недорого стоять (продаються в господарських, ремонтних відділах)
Переваги пакетів для виникнення, порівнюючи з обробленням воском:
- не потрібно стежити за покриттям, на відміну від воскового (которе може тріскатися, позужатися тощо)
- сир можна розрізати з пакетом або з легкістю зняти його, а ось віск знімається насилу та залишає свій присмак
- за пакетом Ви зможете стежити за дозріванням сиру — сир дозрів, коли припиниться активне виділення вуглекислого газу (пакет спочатку роздувається, а потім "спадає", а ось віск на стадії активного газоутворення починає тріскатися (це стосується сирів із "теплою" фазою визрівання та сирів із пропіоновими бактеріями)
- сирна головка має дуже привабливий вигляд
Ці пакети були спеціально розроблені для визрівання сирів як із високим, так і з низьким газообміном. У такому пакованні, сир оберігається від пошкоджень і псування, а багатошарова структура пакета дає змогу вільно видаляти вуглекислий газ і водночас перешкоджає випаровуванню вологи із сиру.
Основні властивості:- Багатошарова структура пакета не містить сполук хлору.
- Висока ефективність — плівка пакетів є чудовим бар'єром від втрат вологи, запобігаючи її випаровуванню із сиру. Це дає змогу домогтися мінімальних втрат ваги та уникнути утворення товстої кірки.
- Висвічувальний сир захищений від сторонніх запахів і бактерій.
Розмір — 250*450 мм
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | червоний або жовтий |
- Ціна: 11 ₴