Пакети для виникнення сирів (мембрані, п'ятишарові, повітропроникні)
Поточна партія — пакети жовтого кольору.
Мембранні, п'ятишарові, повітропроникні пакети для визування сирів, виробництва Німеччини
СЕРЕДНЬОГО + розміру - 370*440 мм
З пакетами для визрівання сирів Ви не будете переживати про пересохлу скоринку на сирі, позбавите себе від турбот про створення потрібної вологості, захиста сирів від сторонніх запахів і бактерій.
Для запобігання появі плісняви під пакетом рекомендуємо після посолу оброблювати сири натуральним природним Натаміцином:
https://заквасочка.com.ua/ua/p2265993027-naturalnyj-protivomikrobnyj-agent.html
Завдяки пакетам визріваючі сири займають у холодильнику мінімум місця.
Пакети можна використовувати як:
- термоусадкові (підробніше тут: http://заквасочка.com.ua/photos/55232-kak-upakovat-syr )
- вакуумні
- без герметичного закриття (у такому разі сир можна діставати з пакета й обмивати скоринку розсолом або водою)
Пакети, у домашніх умовах, можна використовувати не одноразово (вакуумний метод і без герметичного закриття)
Розраховані на головку сиру вагою 2-5 кг залежно від форми.
Пакети зовні та всередині оброблені крохмалем, щоб уникнути злипання і порушення структури пакета під час відкриття — жодних хімічних антизлежувачів!
Дуже зручна новинка! Настійно рекомендуємо всім сироварам і, звісно ж, тим, хто варить сир на продаж!
Якщо у Вас виникла проблема з тим, як закрити пакет із сиром, і ниточки-проволочки Вас не надихають, можете скористатися пластиковими монтажними хомутами ("смужка" з петелькою на кінці), вони герметично фіксують пакет і недорого коштують (продаються в господарських, ремонтних відділах)
Переваги пакетів для визрівання, порівнюючи з обробленням воском:
- не потрібно стежити за покриттям, на відміну від воскового (котре може тріскатися, вздуватися, тощо)
- сир можна розрізати з пакетом або з легкістю зняти його, а ось віск знімається насилу та залишає свій присмак
- за пакетом Ви зможете стежити за дозріванням сиру — сир дозрів, коли припиниться активне виділення вуглекислого газу (пакет спочатку роздувається, а потім "спадає". А ось віск, на стадії активного газоутворення, починає тріскатися (це стосується сирів із "теплою" фазою визрівання та сирів із пропіоновими бактеріями)
- сирна головка має дуже привабливий вигляд
Ці пакети були спеціально розроблені для визрівання сирів як із високим, так і з низьким газообміном. У такому пакуванні, сир оберігається від пошкоджень і псування, а багатошарова структура пакета дає змогу вільно видаляти вуглекислий газ і водночас перешкоджає випаровуванню вологи із сиру.
Основні властивості:- Багатошарова структура пакета не містить сполук хлору.
- Висока ефективність — плівка пакетів є чудовим бар'єром від втрат вологи, запобігаючи її випаровуванню із сиру. Це дає змогу домогтися мінімальних втрат ваги та уникнути утворення товстої кірки.
- Визріваючий сир захищений від сторонніх запахів і бактерій.
Розмір — 370*440 мм
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | жовтий |
- Ціна: 15 ₴