Кошик
2106 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26

PROPIONICI для великих "вічок" (на 10л молока)

Новинка
  • В наявності

12 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
PROPIONICI для великих "вічок" (на 10л молока)
PROPIONICI для великих "вічок" (на 10л молока)В наявності
12 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26

Опис

Пропионово-кислі бактерії (PROPIONICI) для освіти в сирі великих вічок на 10л молока.

 

Склад:

Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii

 

Для утворення великих! глазков формуйте головку сиру вагою не менше 4кг + необхідно витримати потрібну температуру під час визрівання сиру! При меншій вазі головки сиру великих вічок всередині не вийде, будуть дрібні очі красивої округлої форми.

Пропіоновокислі бактерії так само додають при виготовленні твердих, довгостроково вызревающих сирів (ПЕКОРІНО-САРДО , ЧЕДДЕР...), для надання їм особливої гостроти і пікантності. У цьому випадку не вимагається формування великих вічок, але витримка при кімнатній температурі протягом , приблизно 7-10 днів необхідна для активізації пропионовых бактерій.

 

Зберігати в морозильній камері.

 

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Тип закваскиДля утворення вічок в сирі
Основні
Зберігатиу морозильній камері
Розфасовкапакет zip

Інформація для замовлення

  • Ціна: 12 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner