PROPIONICI для великих "оченят" (на 10 л молока)
12 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
- +380 (97) 464-00-26
Пропіоново-кислі бактерії (PROPIONICI) для утворення в сирі великих очками — на 10 л молока.
Склад:
Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii
Для утворення великих! очків формуйте головку сиру вагою не менш ніж 4 кг + необхідно витримати потрібну температуру під час визрівання сиру! За меншої ваги головки сиру великих оченят усередині не вийде, будуть дрібні оченята гарної округлої форми.
Пропіоново-кислі бактерії так само додають у виготовленні твердих, довгозрілих сирів (ПЕКОРИНО-САrdo, ЧОДДЕР...), для надання їм гостроти та особливої пікантності. У цьому разі не потрібно формування великих окулярів, але витримка за кімнатної температури впродовж приблизно 7-10 днів необхідна для активізації пропіонових бактерій.
Зберігати в морозильній камері.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Тип закваски | Для утворення вічок в сирі |
Основні | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 12 ₴/упаковка