Кошик
2166 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Новинка

PROPIONICI для великих "оченят" (на 10 л молока)

12 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
PROPIONICI для великих "оченят" (на 10 л молока)
PROPIONICI для великих "оченят" (на 10 л молока)Готово до відправки
12 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пропіоново-кислі бактерії (PROPIONICI) для утворення в сирі великих очками — на 10 л молока.

 

Склад:

Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii

 

Для утворення великих! очків формуйте головку сиру вагою не менш ніж 4 кг + необхідно витримати потрібну температуру під час визрівання сиру! За меншої ваги головки сиру великих оченят усередині не вийде, будуть дрібні оченята гарної округлої форми.

Пропіоново-кислі бактерії так само додають у виготовленні твердих, довгозрілих сирів (ПЕКОРИНО-САrdo, ЧОДДЕР...), для надання їм гостроти та особливої пікантності. У цьому разі не потрібно формування великих окулярів, але витримка за кімнатної температури впродовж приблизно 7-10 днів необхідна для активізації пропіонових бактерій. 

 

Зберігати в морозильній камері.

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Тип закваскиДля утворення вічок в сирі
Основні
Зберігатиу морозильній камері
Розфасовкапакет zip
Інформація для замовлення
  • Ціна: 12 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner