Гімалайська сіль, рожева, середній розмір кристалів - 100г
Не пахне сірководнем!
Перед використанням для сухого засолу - сіль потрібно подрібнити.
Сир просолений гімалайської рожевої сіллю, набуває приємний квітковий аромат.
Гімалайська рожева сіль — це натуральний чистий продукт, який видобувається ручним способом з давніх морських сольових відкладень.
Кристали солі мають різний вигляд і колір, від чисто білого до різних відтінків рожевого і глибокого червоного, і залежить це від високої мінералізації та вмісту заліза.
Гімалайська рожева сіль була сформована з морських родовищ, корисних копалин більше 250 мільйонів років тому, під час юрського періоду. Зібрана сіль з давніх морських покладів — це рідкісна і надзвичайна сіль, яка була цінним товаром протягом століть.
5 відмінностей гімалайської рожевої солі від кухонної солі:
-
Кухонна сіль сприяє зневоднення організму, тоді як гімалайська сіль допомагає зволожити тіло.
-
Кухонна сіль важче перетравлюється і засвоюється нашим організмом, тоді як гімалайська рожева сіль допоможе налагодити травлення і практично не затримується в організмі.
-
На відміну від кухонної солі, гімалайська сіль майже завжди видобувається руками і ніколи не вступає в контакт з хімічними речовинами, які можуть бути шкідливі для організму.
-
Гімалайська сіль володіє рядом корисних властивостей і багата різними мінералами і мікроелементами, особливо такими як йод, на відміну від звичайної солі, яка не містить цей корисний мікроелемент.
-
При використанні гімалайської солі, ви фактично отримуєте меншу дозу натрію хлориду на порцію, ніж від звичайної кухонної солі.
Упаковка - ZIP lock пакет.
- Ціна: 22 ₴/100 г