Кошик
2203 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо. Мобільний зв'язок не стабільний. До 13год телефон вимкнений! По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Новинка

ПАЖИТНИК (ЧАМАН), насіння

25 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
ПАЖИТНИК (ЧАМАН), насіння
ПАЖИТНИК (ЧАМАН), насінняВ наявності
25 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пажитник-чаман, насіння - 75г

Для додавання в різні сири.

Смак – гіркувато-солодкий, горіховий, значно посилюється після легкого обсмажування, тоді насіння набувають аромат карамелі.

Не плутаємо пажитник-чаман з блакитним гуньбою! Надає сирам гіркий, не приємний присмак.

 

Фенугрек — він же пажитник, шамбала, хельба, метхи, грецьке сіно, грецький козячий трилисник, фенигрекова трава, треуголка, грецька сочевица, верблюжа трава ... Безліч назв свідчить про його широке застосування в кухні різних країн і для різних цілей.

В українській кухні пажитник майже не застосовується, зате індійська і азіатська без нього не обходяться. В якості обов'язкового інгредієнта входить до складу каррі і чатні, а також з насіння роблять напій, щось на зразок сурогатної кави, з молодої зелені роблять салат. На Кавказі його сміливо включають в «хмелі-сунелі», у Вірменії іноді кулінари додають його в тісто. В Америці ароматизують ром і випічку.

Вміст поживних речовин в 100 грамах шамбали: 

Жири (гр.) - 6,4; Білки (гр.) - 23; Вуглеводи (гр.) - 58,4, клітковина - 10;

Мінеральні речовини (мг):

  • калій - 770,

  • кальцій - 176,

  • магній - 191,

  • железо - 33,5,

  • фосфор - 296,

  • натрий - 67,

  • цинк - 2,5;

Витамины (мг):

  • витамин С - 3,

  • витамин В1 - 0,32,

  • витамин В2 - 0,3,

  • витамин В9 (фолацин, фолин, фолиевая кислота) - 57,

  • витамин РР — 1,6.

 

Не добавляйте в сыр большое количество пажитника! 

На головку сыра из 10-12 литров молока будет достаточно 1\2 чайной ложки, максимум 1 чайн.л. без горки! если Вы хотите чтобы в сыре его было очень много (мы не рекомендуем добавлять такое большое количество пажитника).

Перед применением можно слегка прокалить семена на сковороде, для получения более яркого карамельного-орехового привкуса.

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 25 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner