Паприка різана, червона — 30 г
Для додавання до сирів: КАЧОТТУ, БРИНЗА, АДИГЕЙСЬКИЙ... і в маринади для сирів, додавання до Чіабатта...
Червона паприка має м'який і легкий аромат, на смак солодка та не гостра.
Паприка — це подрібнені порізані стручки висушеного перцю м'якого сорту, відомого як Capsicum L.
Як і всі перці, сорти паприки є рідними для Південної Америки. Спочатку паприка це тропічна рослина, але тепер росте велика кількість сортів у прохолоднішому кліматі.
Угорщині та Іспанія є двома основними центрами для вирощування м'якого сорту перцю.
Цікаво знати!
-
У паприку червоної міститься всемеро більше вітаміну С, ніж в одному апельсині.
-
Спеція є чудовим джерелом бета-каротину, який наш організм перетворює на вітамін А.
-
У Угорщині є шість класів або типів паприки — від делікатної до гарячої. Перці також варіюються за розміром і формою залежно від того, де вони вирощуються.
-
Перці, вирощені в Каліфорнії та інших частинах США, для виробництва паприки, називають томатним перцем.
-
Угорський вчений доктор Сент Д'єрдьї отримав Нобелівську премію 1937 року за роботи з дослідження хімічного складу червоної м'якої паприки.
Паковання — пластикові баночки!
Щоб ні краплі смаку й аромату не було втрачено в процесі транспортування і зберігання!
Основні | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
- Ціна: 35 ₴/упаковка