Сіль Гімалайська, рожева, середній розмір кристаликів — 100 г
Не пахне сірководцем!
Перед використанням для сухого посолу — сіль потрібно подрібнити.
Сир просолений гімалайською рожевою сіллю, набуває приємного квіткового аромату.
Гімалайська рожева сіль — — це натуральний чистий продукт, який видобувається ручним способом із давніх морських сольових відкладень.
Кристали солі мають різний вигляд і колір, від суто білого до різних відтінків рожевого та глибокого червоного, і залежить це від високої мінералізації та вмісту заліза.
Гімалайська рожева сіль була сформована з морських родовищ, добуті понад 250 мільйонів років тому, під час юрського періоду. Зібрана сіль із стародавніх морських залигів — це рідкісна та незвичайна сіль, яка була цінним товаром упродовж століть.
5 відмінностей гімалайської рожевої солі від кухонної солі:
-
Поварена сіль сприяє зневодненню організму, тоді як гімалайська сіль допомагає зволожити тіло.
-
Поварена сіль важче перетравлюється й засвоюється нашим організмом, тоді як рожева гімалайська сіль допоможе налагодити травлення і практично не затримується в організмі.
-
На відміну від кухонної солі, гімалайська сіль майже завжди видобувається руками й ніколи не вступає в контакт із хімічними речовинами, які можуть бути шкідливі для організму.
-
Гімалайська сіль має низку корисних властивостей і багата на різні мінерали та мікроелементи, особливо як-от йод, на відміну від звичайної солі, яка не містить цей корисний мікроелемент.
-
Під час використання гімалайської солі, ви фактично отримуєте меншу дозу натрію хлориду на порцію, ніж від звичайної кухонної солі.
Паковання — ZIP lock пакет.
- Ціна: 22 ₴/100 г