Кошик
2164 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

ПАЖИТНИК (ЧАМАН), насіння

25 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
ПАЖИТНИК (ЧАМАН), насіння
ПАЖИТНИК (ЧАМАН), насінняГотово до відправки
25 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пажитник-чаман, насіння — 75 г

Для додавання в різні сири.

Смак — гіркувато-солодкий, горіховий, неабияк посилюється після легкого обсмажування, тоді насіння набуває аромату карамелі.

Не плутаємо пажитник-чаман із блакитним пажитником! Надає сирам гіркого, неприємного присмаку.

 

Фенугрек — він же пажитник, шамбала, хельба, мітхи, гречане сіно, грязь трилисник, фенігрекова трава, треуголик, гречана сочевиця, верблюжа трава. Безліч назв свідчить про його широке застосування в кухні різних країн і для різних цілей.

У українській кухні пажитник майже не застосовується, зате індійська й азійська без нього не обходяться. Як обов'язковий інгредієнт входить до складу карі та чату, а також із насіння роблять напій, щось на кшталт суррогатної кави, з молодої зелені роблять салат. На Кавказі його сміливо містять у «хмелі-сунелі», у Вірменії іноді кулінари додають його до тіста. В Америці ароматизують ром і випічку.

Вміст поживних речовин у 100 грамах шамбали: 

Жиры (гр.) - 6,4; Белки (гр.) - 23; Вуглеводи (г.) - 58,4, клітковина — 10;

Мінеральні речовини (мг):

  • калій — 770,

  • кальцій — 176,

  • магній — 191,

  • залізо — 33,5,

  • фосфор — 296,

  • натрій — 67,

  • цинк — 2,5;

Вітаміни (мг):

  • вітамін С — 3,

  • вітамін В1 — 0,32,

  • вітамін В2 — 0,3,

  • вітамін В9 (фолацин, фолін, фолієва кислота) — 57,

  • вітамін РР — 1,6.

 

Не додавайте в сир велику кількість пажитника! 

На головку сиру з 10-12 літрів молока буде досить 1/2 чайної ложки, максимум 1 чайн. л. якщо Ви хочете, щоб у сирі його було дуже багато (ми не рекомендуємо додавати таку велику кількість пажитника). Перед застосуванням можна злегка прокалити насіння на сковороді, для отримання яскравішого карамельного-горіхового присмаку.

 

Паковання — пластикові баночки!

Щоб ні краплі смаку й аромату не було втрачено в процесі транспортування і зберігання!

Інформація для замовлення
  • Ціна: 25 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner