На прохання наших покупців!
Теляча ліпаза -
ліполітичний фермент, який виділяється з під'язикової залози у телят.
Теляча ліпаза створює тонкий, ніжний, дуже приємний смак, вершковий аромат і легку пряність.
Не містить рекомбінантного ферменту ДНК, отриманого генною інженерією.
При дозуванні ліпази на 10-12л молока в середньому відміряємо 1\5-1\4 чайної ложки і розчиняємо порошок в 1 столовій ложці води.
Доза внесення липази вказана виробником: 4-8 грамів на 100л молока.
Переваги використання ліпази:
- збагачення аромату новими, характерними нотами
- більш яскравий і стійкий аромат
- скорочення часу дозрівання сиру
Домашнє молоко самодостатньо по своїм смаковим якостям, так само як і сири з нього виготовлені. А якщо Ви все таки хочете підсилити смак сирів або отримати яскраві, пряні ноти на більш ранніх етапах визрівання - тоді додавайте ліпазу.
Дана Ліпаза не містить панкреатичних або мікробних компонентів!
Даний фермент отриманий тільки з язичкових телячих залоз, суспендованих на хлориду натрію, молочному порошку і порошку сироватки.
Це натуральний продукт без відбілювання, консервантів, ароматизаторів або інших добавок.
Виробництво відповідає Італійському і європейському законодавству (Правила ЄС 1829/2003 і правила EC 1830/2003).
В залежності від бажаного результату (ніжний, середній або сильний смак) 1 наш пакетик ліпази використовуйте на 200-150-100л молока, відповідно.
Вага липази у пакетику : +- 9 грамів.
Чим вище температура в процесі визрівання сиру, тим більш яскравий аромат і смак Ви отримаєте.
У деяких випадках для одержання щільного, стандартного згустку потрібно збільшити дозу молокозгортаючого ферменту на 10-15%.
Ліпазу вносять у молоко лише перед внесенням молокозгортаючого ферменту!
Перед внесенням в молоко ліпазу необхідно розчинити в охолодженій кип'яченій воді в співвідношенні 1:10 (1 частина ліпази \ 10 частин води). Відповідно при використанні всього пакетика відразу порошок слід розчинити у 100мл води. При дозуванні ліпази на 10-12л молока в середньому відміряємо 1\5-1\4 чайної ложки і розчиняємо порошок в 1 столовій ложці води.
Колір: світло-бежевий порошок. Допускається зміна кольору.
Умови зберігання: в морозильній камері.
Використання продукту після закінчення терміну зберігання — не приносить шкоди! Ліпаза може тільки поступово почати знижати активність.
Зверніть будь ласка увагу! - цей товар ми не відправляємо накладним платежем!
Сертифікація :
Caglificio Clerici - це сертифікат ISO 22000: 2005 та FSSC 22000: 2010.
Сертифікати можна завантажити на www.saccosystem.com
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Додаткові характеристики | |
Зберігання | у морозильній камері |
Внесення в молоко | тільки розчиненим у воді! |
Розфасовка | пакет zip |
продукти ГМО | НЕ містить |
- Ціна: 85 ₴/упаковка