Закваска хмільова , бездріжжова.
Тепер збагачена лактобактеріями Lactobacillus sanfranciscensis.
Увага - не містить лактозу!
1 доза = 200 грам
ЗАКВАСКУ ВИ КУПУЄТЕ 1 РАЗ !!! І НАЗАВЖДИ !!!
На заквасці тісто готується опарним способом!
І ЗАБЕЗПЕЧУЄТЕ СІМ'Ю НЕ ТІЛЬКИ НЕ ШКІДЛИВИМИ , а й КОРИСНИМИ ХЛІБОБУЛОЧНИМИ ВИРОБАМИ! + ЕКОНОМІЯ КОШТІВ ! (більше не потрібно купувати хімічні промислові пресовані або сухі дріжджі!)
У хмільовій заквасці немає ні краплі промислових дріжджів! в цьому дуже легко переконатися навіть дитина безпомилково відрізнить хліб на хмельовий заквасці від хліба на дріжджах.
ЦЕ ДАВНО ЗАБУТИЙ СМАК !
ЦЕ АРОМАТ СПРАВЖНЬОГО СІЛЬСЬКОГО ДОМАШНЬОГО ХЛІБА, який раніше готували тільки на заквасках!
ЦЕ АБСОЛЮТНО ІНШИЙ СТАН ОРГАНІЗМУ!
АДЖЕ СИСТЕМАТИЧНИМ ВЖИВАННЯМ ХЛІБА НА ПРОМИСЛОВИХ ДРІЖДЖАХ, МИ НАНОСИМО ІСТОТНУ ШКОДУ ВСЬОМУ ОРГАНІЗМУ.
200 грамів закваски Ви отримуєте у зжатій пластиковій бутилці із замком першого вскриття на кришці.
Цієї кількості достатньо для замісу тіста до 2кг
Упаковка - пляшка ПЕТ з "замком" першого вскриття на кришці.
Повітря з пляшки видалено! для того щоб не зірвало кришку під час пересилання.
УВАГА! - посилку з закваскою своєчасно забирайте. Закваска зростає і при тривалому зберіганні може зірвати кришку з пляшки!
Закваска продається в готовому до використання вигляді.
Між приготуванням тіста на заквасці повинна проходити мінімум доба - тобто добу закваска повинна бути в холодильнику і тоді можна замішувати наступну порцію тіста.
У сухому, первісному стані, ми закваску не продаємо !!!
Закваска має яскравий запах, властивий бродінню, який посилюється під час зберігання у холодильнику.
СКЛАД закваски:
сублімована хмільова закваска з шишок хмелю
Lactobacillus sanfranciscensis
пшеничне борошно цільнозернове
пшеничне борошно вищого гатунку
клітковина вівса
клітковина розторопши
мед
цукор
вода кип'ячена
З використанням нашої хмельовий закваски Ви можете спекти абсолютно будь хлібо-булочні вироби із застосуванням усіх існуючих видів борошна! Починаючи від звичайного хліба, булочок і ароматної Чіабатти, навіть Кулічів.... Урізноманітнити смак Ви можете додавши в тісто різні приправи і спеції. Приправи високої якості, які Ви можете замовити у нас:
ПРЯНІ ТРАВИ
ПАПРИКА РІЗАНА
ПАПРИКА МЕЛЕНА
КУНЖУТ ЧОРНИЙ
ПАЖИТНИК (ЧАМАН) НАСІННЯ
М'ЯТА СУШЕНА
Сіль ГІМАЛАЙСЬКА РОЖЕВА...
Кожному покупцеві ми надсилаємо докладні рецепти здобного і "хлібного" тіста для ДУХОВКИ і для ХЛІБОПІЧКИ - на вказану адресу електронної пошти.
БЕЗ ВИКОРИСТАННЯ ГОТОВА ЗАКВАСКА( наприклад у разі від'їзду) ЗБЕРІГАЄТЬСЯ В ХОЛОДИЛЬНИКУ, В БАНОЧЦІ З КРИШКОЮ ЯКА ЗАКРУЧУЄТЬСЯ, НЕ МЕНШЕ 3-ох ТИЖНІВ!
На хмільовий заквасці можна пекти будь-які види хліба з усіх існуючих видів борошна! а так само пиріжки, оладки, булочки, "пісні" кекси, запаморочливо смачні кулічі ...і т. д.
Хліб на хмільовий заквасці довго не черствіє.
Від хлібобулочних виробів на хмільовий заквасці НЕ ПОВНІЮТЬ !!! так як тамх немає промислових хімічних дріжджів , від яких все зростає "як на дріжджах" !
УВАГА! - посилку з хмелевою закваскою своєчасно забирайте. Закваска зростає і при тривалому зберіганні може зірвати кришку з пляшки!
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип закваски | Для хліба |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | пластикове відерце з замком першого розтину або пляшка ПЕТ |
Рецепти приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Зберігання | в холодильнику, в герметично закритій тарі |
Вага | 200 |
- Ціна: 55 ₴/доза