Закваска +фермент для сиру МУРСІЯ al vino (з винною скоринкою)
27 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
- +380 (97) 464-00-26
Закваска +фермент для сиру Мурсія al vino ("П'яна коза") —
Сир МУРСІЯ АЛЬ ВІНО — що в перекладі «cир П'яна коза».
Це напівтвердий сир із козячого молока з промитою червоним вином скоринкою.
Сир Мурсія можна приготувати й із коров'ячого молока, але в нього буде абсолютно інший смак і аромат.
Рецепт сиру Мурсія аль Вино народився тоді, коли якій то гарній господині прийшла в голову ідея обмазати головку сиру вином, щоб врятувати продукт від комах. Згодом сир увібрав у себе всі грані винного букета і став таким ароматним, що встояти було просто неможливо!
Сьогодні під час визрівання сир двічі занурюють у червоне вино, що надає його скоринці характерного червонувато-коричневого кольору, а смаку сильний квітковий букет і характерний аромат.
Він має сиру кремового кольору, що тане в роті, з рідкісними дірочками, дуже ніжний вершковий смак із легким присмаком козячого молока.
Мурсія аль-Вино визирає від 30 днів. Пригнічена іспанцям пристрасть до всього, включно з експериментами, продиктувала залишити сир у вині на рік, і рівно через 12 місяців світу з'явився істинний гурман — витриманий, ароматний «Queso de Murcia al Vino»
Сир Мурсія аль Вино їдять із солодкими фруктами або твердим хлібом і крекерами. Крім того, його додають у салати. Добре поєднується із солодкими винами.
1 комплект (закваска +фермент) розрахований на 10-12 л молока.
вихід сиру 1000-1200г
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки сухе, терпке вино |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент)на 10-12(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка