Кошик
2151 відгук
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
ВКУС ВИНА

Закваска +фермент для сиру МУРСІЯ al vino (з винною скоринкою)

27 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
Закваска +фермент для сиру МУРСІЯ al vino (з винною скоринкою)
Закваска +фермент для сиру МУРСІЯ al vino (з винною скоринкою)Готово до відправки
27 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру Мурсія al vino ("П'яна коза") —

Сир МУРСІЯ АЛЬ ВІНО — що в перекладі «cир П'яна коза».
Це напівтвердий сир із козячого молока з промитою червоним вином скоринкою.

Сир Мурсія можна приготувати й із коров'ячого молока, але в нього буде абсолютно інший смак і аромат.


Рецепт сиру Мурсія аль Вино народився тоді, коли якій то гарній господині прийшла в голову ідея обмазати головку сиру вином, щоб врятувати продукт від комах. Згодом сир увібрав у себе всі грані винного букета і став таким ароматним, що встояти було просто неможливо!


Сьогодні під час визрівання сир двічі занурюють у червоне вино, що надає його скоринці характерного червонувато-коричневого кольору, а смаку сильний квітковий букет і характерний аромат.

Він має сиру кремового кольору, що тане в роті, з рідкісними дірочками, дуже ніжний вершковий смак із легким присмаком козячого молока.


Мурсія аль-Вино визирає від 30 днів. Пригнічена іспанцям пристрасть до всього, включно з експериментами, продиктувала залишити сир у вині на рік, і рівно через 12 місяців світу з'явився істинний гурман — витриманий, ароматний «Queso de Murcia al Vino»


Сир Мурсія аль Вино їдять із солодкими фруктами або твердим хлібом і крекерами. Крім того, його додають у салати. Добре поєднується із солодкими винами.

1 комплект (закваска +фермент) розрахований на 10-12 л молока.

вихід сиру 1000-1200г

Характеристики
Основні атрибути
Тип закваскиДля твердого сиру
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Термін визрівання сирувід 1 міс до 1 року добу
Рекомендаціївикористовувати тільки сухе, терпке вино
Розфасовкакомплект(закваска+фермент)на 10-12(л) молока
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Інформація для замовлення
  • Ціна: 27 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner