Фермент РІДКИЙ, молокозгортаючий (100мл - на 400л молока)
125 ₴/бут
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Готово до відправки
- +380 (97) 464-00-26
100мл (на 400л молока) ―
Рідкий молокозгортаючий фермент високої активності.
Перш ніж дозувати фермент йото треба ретельно збовтати.
В молоко вносять тільки розмішавши з водою!
Підходить для виготовлення всіх видів сиру з будь - якого молока!
РЕНІН — мікробіальна протеаза
Молокосмотний фермент мікробіологічного походження для виробництва сирів і творога кислотно-сичезним способом. Не містить ГМО і продуктів тваринного походження! Підходить для приготування всіх без винятку сирів!
Фермент рекомендується зберігати в холодильнику.
Але можливо зберігати при температурі в межах 25*C (показано на упаковці). У випадку зберігання ферменту в холодильнику термін придатності на упаковці збільшується на 1 рік!
Фермент — це рідина коричневого кольору з типовим, не різким запахом ферментації.
Фермент виробляється шляхом контролювання ферментації з використанням НЕ зміненої генетично! культури грибів Rhizomucormiehei (назву Mucormiehei). Містить специфічний молокозгортаючий фермент — протеазу.
Дуже зручно і точно можна дозувати шприцем.
ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ:
- Економічна альтернатива хімозину або сичужному ферменту;
- Технологічні умови, тривалість процесу згортання та інші показники повністю збігаються з химізоном або телячим сичужним ферментом;
- Фермент, на відміну від звичайного хімозину мікробіологічного синтезу, отриманий з НЕ змінених генетичних мікроорганізмів;
- Впродовж усього періоду придатності фермент не знижує своєї активності! Тобто вам гарантовано стабільний результат згортання молока при однаковій кількості внесеного ферменту і сьогодні, і через пів року;
- На відміну від сичужного ферменту і хімозину, навіть при передозуванні або перевищенні терміну ферментації, молочний згусток не стає рихлим, відповідно немає втрати білка і власне ваги готового продукту;
- Наш мікробіальний РЕНІН можна використовувати для виготовлення всіх видів сирів, з будь-яким часом визрівання! І на відміну від ферментів низької якості, він не дасть сиру гіркоту, навіть якщо ваш сирний витвір буде визрівати два роки!
При використанні нашого високоякісні фермента - РЕНІНА, ви отримаєте високоякісні сири з максимальною вагою готового продукту!
Виробничі потужності - Іспанія
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Користувальницькі характеристики | |
ГМО | не містить! |
100мл | 100 грн |
Зберігання | у холодильнику |
Внесення в молоко | тільки розведеним водою! |
Дозування | 1(мл) на 4(л) молока |
Активна ферментація | при t 35-38*З |
Продукти тваринного походження | не містить! |
- Ціна: 125 ₴/бут