Кошик
2106 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26

Фермент СУХИЙ, молокозгортаючий (на 100л молока)

  • В наявності

24 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Фермент СУХИЙ, молокозгортаючий (на 100л молока)
Фермент СУХИЙ, молокозгортаючий (на 100л молока)В наявності
24 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26

Опис

Фермент молокозгортаючий в сухому вигляді -

1 пакетик на 100л молока.

На вкладиші ви отримаєте повну інформацію з методом дозування і розведення у воді.

Підходить для виготовлення всіх видів сиру з будь - якого молока!

 

РЕНІН — мікробіальна протеаза

Молокозгортаючий фермент мікробіологічного походження для виробництва сирів і творога кислотно-сичужним методом. Не містить ГМО і продуктів тваринного походження! 

Фермент рекомендується зберігати в холодильнику.

Але можливо зберігати при температурі в межах 25*C (показано на упаковці). У випадку зберігання ферменту в холодильнику термін придатності на упаковці збільшується на 1 рік!

Фермент — це рідина коричневого кольору з типовим, не різким запахом ферментації.

Фермент виробляється шляхом контролювання ферментації з використанням НЕ зміненої генетично! культури грибів Rhizomucormiehei (назву Mucormiehei). Містить специфічний молокозгортаючий фермент — протеазу.

 

Дуже зручно і точно можна дозувати шприцем.

 

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ:

- Економічна альтернатива хімозину або сичужному ферменту;

- Технологічні умови, тривалість процесу згортання та інші показники повністю збігаються з химізоном або телячим сичужним ферментом;

- Фермент, на відміну від звичайного хімозину мікробіологічного синтезу, отриманий з НЕ змінених генетичних мікроорганізмів;

- Впродовж усього періоду придатності фермент не знижує своєї активності! Тобто вам гарантовано стабільний результат згортання молока при однаковій кількості внесеного ферменту і сьогодні, і через пів року;

- На відміну від сичужного ферменту і хімозину, навіть при передозуванні або перевищенні терміну ферментації, молочний згусток не стає рихлим, відповідно немає втрати білка і власне ваги готового продукту;

- Наш мікробіальний РЕНІН можна використовувати для виготовлення всіх видів сирів, з будь-яким часом визрівання! І на відміну від ферментів низької якості, він не дасть сиру гіркоту, навіть якщо ваш сирний витвір буде визрівати два роки!

При використанні нашого високоякісні фермента - РЕНІНА, ви отримаєте високоякісні сири з максимальною вагою готового продукту!

 

Виробничі потужності - Іспанія

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникІспанія
Користувальницькі характеристики
Зберіганняв холодильнику до 11.2016 р.
Внесення в молокотільки розчиненим у воді!
Розфасовка1 пакетик на 100 л молока

Інформація для замовлення

  • Ціна: 24 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner