Закваска для НАПІВТВЕРДИХ і ТВЕРДИХ сирів з пористою структурою на зрізі ― на 100л молока.
Комбінована, універсальна, мезотермофільна закваска з аромобактеріями.
Для, так званих, сирів голандського типу, російського типу (з "механічними" очками від сирного зерна) для напівтвердих і деяких м'яких сирів.
Склад:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis var. diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Ділити дозу закваски на 100 л молока більш ніж на 4 частини — виробники НЕ радять.
Відповідно ми не рекомендуємо замовляти такий вид розфасовки для дозування на маленькі обсяги.
Якщо Ви готуєте сири з великої кількості молока, то замовляйте готові комплекти для виготовлення конкретного виду сиру.
Зберігати в морозильній камері.
Фермент доступний до замовлення в окремій товарній позиції.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 120 ₴/упаковка