Закваска для ПОЛУТВЕРДИХ і ТВЕРДИХ сирів із гладкою, не пористою структурою на зрізі — на 100-200л молока.
Комбінована, мезотермофільна закваска з аромобактеріями і високим газоутворенням.
Для, так званих, сирів голландського типу, без "механічних" глазків від сирного зерна.
Вага нетто: 3,5-4 грами
Склад:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis var. diacetylactis
Leoconostos mesenteroides subsp. Cremoris
Streptococcus thermophilus
Ділити дозу закваски на 100 л молока більш ніж на 4 частини — виробники НЕ радять.
Відповідно ми не рекомендуємо замовляти такий тип розфасування для дозування на маленькі об'єми.
Якщо Ви готуєте сири з невеликої кількості молока, то замовляйте готові комплекти для виготовлення конкретного різновиду сиру.
Зберігати в морозильній камері.
Фермент доступний до замовлення в окремій товарній позиції.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 135 ₴/упаковка