Пропіоново-кислі бактерії (PROPIONICI) для утворення в сирі великих очками — на 100 л молока.
Рекомендуємо вибирати для виготовлення таких сирів — "Закваску для ТВОРДИХ (-г) сыров"
Вага нетто: від 1,5 до 2 грамів, в залежності від партії.
Склад:
Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii
Для утворення великих! вічків формуйте головку сиру вагою не менш ніж 4 кг + необхідно витримати потрібну температуру під час визрівання сиру!
Ділити дозу закваски на 100 л молока більш ніж на 4 частини — виробники НЕ радять.
Відповідно ми не рекомендуємо замовляти такий тип розфасування для дозування на маленькі об'єми.
Якщо Ви готуєте сири з невеликої кількості молока, то замовляйте готові комплекти для виготовлення конкретного різновиду сиру або окремо культури в розфасуванні на 10 л молока (дивіться у цій же товарній групі).
Зберігати в морозильній камері.
Фермент і закваска доступні до замовлення в окремих товарних позиціях.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Італія |
| Користувальницькі характеристики | |
| Тип закваски | Для утворення вічок в сирі |
| Основні | |
| Зберігати | у морозильній камері |
| Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 115 ₴

