Пропіоново-кислі бактерії (PROPIONICI) для утворення в сирі великих очками — на 100 л молока.
Рекомендуємо вибирати для виготовлення таких сирів — "Закваску для ТВОРДИХ (-г) сыров"
Склад:
Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii
Для утворення великих! вічків формуйте головку сиру вагою не менш ніж 4 кг + необхідно витримати потрібну температуру під час визрівання сиру!
Ділити дозу закваски на 100 л молока більш ніж на 4 частини — виробники НЕ радять.
Відповідно ми не рекомендуємо замовляти такий тип розфасування для дозування на маленькі об'єми.
Якщо Ви готуєте сири з невеликої кількості молока, то замовляйте готові комплекти для виготовлення конкретного різновиду сиру або окремо культури в розфасуванні на 10 л молока (дивіться у цій же товарній групі).
Зберігати в морозильній камері.
Фермент і закваска доступні до замовлення в окремих товарних позиціях.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тип закваски | Для утворення вічок в сирі |
Основні | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 95 ₴/упаковка