Закваска для ТВОРДНИХ сирів із високою температурою нагрівання сирного зерна — на 100 л молока.
Закваска для сирів ― ПАРЕЗАН, ЕММЕНТАЛЬ (+дозамок PROPIONICI), ШВЕЙЦАРСЬКИЙ, КАЧОТТА, КАЧОКАВАЛЛО, ПРОВОЛОНЕ, КАНЕСТРАТО...
Склад:
Lactococcus lactis subsp. Lactis
Lactococcus lactis subsp. Cremoris
Streptococcus thermophilius
Lactobacillus bulgaricus
Lactobacillus helveticus
Ділити дозу розчину на 100 л молока більш ніж на 4 частини — НЕ рекомендується!
Відповідно ми не рекомендуємо замовляти такий тип розфасування для дозування на маленькі об'єми.
Якщо Ви готуєте сири з невеликої кількості молока, то замовляйте готові комплекти для виготовлення конкретного різновиду сиру.
Зберігати в морозильній камері.
Фермент і Propionici — доступні до замовлення в окремих товарних позиціях.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
Інформація для замовлення
- Ціна: 140 ₴/упаковка