Закваска для ТВЕРДИХ сирів із високою температурою нагрівання сирного зерна — на 100л молока.
Закваска для сирів ― ПАРМЕЗАН, ЕММЕНТАЛЬ (+дозамовляєте PROPIONICI), ШВЕЙЦАРСЬКИЙ, КАЧОТТА, КАЧОКАВАЛЛО, ПРОВОЛОНЕ, КАНЕСТРАТО...
Склад:
Lactococcus lactis subsp. Lactis
Lactococcus lactis subsp. Cremoris
Streptococcus thermophilius
Lactobacillus bulgaricus
Lactobacillus helveticus
Ділити дозу закваски на 100 л молока більш ніж на 4 частини — виробники НЕ радять.
Відповідно ми не рекомендуємо замовляти такий тип розфасування для дозування на маленькі об'єми.
Якщо Ви готуєте сири з невеликої кількості молока, то замовляйте готові комплекти для виготовлення конкретного різновиду сиру.
Зберігати в морозильній камері.
Фермент і Propionici — доступні до замовлення в окремих товарних позиціях.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 125 ₴/упаковка