Закваска +фермент для сиру БЕЛПЕР КНОЛЬ("Белперський трюфель") —
Дуже смачний і незвичайний сир, який практично не можливо купити в Україні.
Сир БЕЛПЕР (Belper Knolle) придумали у Швейцарії порівняно недавно, приблизно 20 років тому.
Назва складається з двох частин. Перша частина утворена від назви міста Бельп (Belp), розташованого неподалік Берна. Там цей сир і придумали. Друга частина — Knolle. Так на швейцарсько-німецькому називається гриб трюфель, на який цей сир схожий зовні.
Сир виготовляється у формі кульок, розміром Трохи менше тенісного м'яча й обкочується в свіже смолотичному чорному перцю, суміші різних перців, меленій паприкі або сушених травах. У саму сирну масу за технологією додається часник, але цю справу смаку можна виготовити сир і без нього.
ПРЯНІ ТРАВИ
ПАПРИКА мелена
М'ЯТА перцева, сушена
Сир можна приготувати різний ступінь зрілості:
- молодої — визирає 7 діб і має структуру середньої щільності,
— витриманий — визріває 1 місяць. Такий сир твердий, але ріжеться ножем.
— торковий — визирає 2-3 місяці. Сир буде за структурою, як-от Пармезан, натирається на тертці.
Готувати сир дуже легко! Це буде до снаги та сироробу новачкові.
А ось результат приємно здивує навіть досвідчених сирних гурманів.
БЕЛПЕР КНОЛЬ — чудовий варіант подарунка друзям! Сир обертають у папір для визрівання сирів із цвіллю, як цукерку, зав'язують стрічкою і готово!
1 комплект (закваска +фермент) розрахований на 10-12 л молока.
Терміни виникнення — від 7 діб до 3 місяців.
вихід сиру 1000-1200г
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати свіжо мелений перець! |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент)на 10-12(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка