PROPIONICI - пропіоновокислі бактерії (на 10л молока)
12 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- +380 (97) 464-00-26
Пропіоново-кислі бактерії (PROPIONICI) - 1пак. приблизно на 10л молока.
Застосовується для збагачення мікробіологічного складу будь-яких кисломолочних продуктів.
Додається у молоко одночасно із будь якою закваскою.
На 3л молока – вносимо порошку PROPIONICI на кінчику ножа.
Склад:
Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii
Пропіоновокислі бактерії синтезують спеціальні протимікробні сполуки (пропіонини), активні як щодо хвороботворних бактерій, але й грибів і вірусів.
Величезний інтерес викликає здатність пропіоновокислих бактерій синтезувати протианемічний вітамін В12. Це єдиний вітамін, який синтезується виключно мікроорганізмами. Причому, пропіоновокислі бактерії є рекордсменами серед бактерій із синтезу цього унікального вітаміну з багатогранними фізіологічними функціями (запобігає появі анемії, посилює імунітет, регулює функції кровотворних органів, покращує концентрацію та пам'ять, бере участь в обмінних процесах, позитивно впливає нормалізації кров'яного тиску, стабілізації роботи нервової системи, подолання безсоння, запобігання депресії та ін.). Пропіоновокислі бактерії синтезують інші вітаміни групи В (рибофлавін, біотин, тіамін, піридоксин, фолієву і нікотинову кислоту), що оптимізують обмінні процеси в організмі людини.
Доведено, що пропіоновокислі бактерії мають потужні імуномодулюючі та антиоксидантні властивості, здатні руйнувати мутагени та канцерогени, захищати генетичний матеріал клітини від впливу ультрафіолетових променів, вільних радикалів та інших генно-токсичних сполук.Пропіоновокислі бактерії мають нормалізуючий вплив на ліпідний обмін, зокрема за рахунок регуляції рівня холестерину в крові; попереджають розвиток анемії, серцево-судинної та онкологічної патології; захищають організм від бактеріальних, грибкових та вірусних інфекцій. Маючи величезний набір ферментів, пропіоновокислі бактерії беруть активну участь у травній функції, оптимізуючи процес перетравлення та засвоєння їжі.
Зберігати 1 місяць можна у холодильнику, а в морозильній камері не менше 1 року.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Основні | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
Користувальницькі характеристики | |
Тип закваски | для кисломолочних продуктів |
- Ціна: 12 ₴/упаковка