Кошик
2164 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Новинка

PROPIONICI - пропіоновокислі бактерії (на 10л молока)

12 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
PROPIONICI - пропіоновокислі бактерії (на 10л молока)
PROPIONICI - пропіоновокислі бактерії (на 10л молока)В наявності
12 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пропіоново-кислі бактерії (PROPIONICI) - 1пак. приблизно на 10л молока.

Застосовується для збагачення мікробіологічного складу будь-яких кисломолочних продуктів.


Додається у молоко одночасно із будь якою закваскою.
На 3л молока – вносимо порошку PROPIONICI на кінчику ножа.

Склад:
Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii


Пропіоновокислі бактерії синтезують спеціальні протимікробні сполуки (пропіонини), активні як щодо хвороботворних бактерій, але й грибів і вірусів.
Величезний інтерес викликає здатність пропіоновокислих бактерій синтезувати протианемічний вітамін В12. Це єдиний вітамін, який синтезується виключно мікроорганізмами. Причому, пропіоновокислі бактерії є рекордсменами серед бактерій із синтезу цього унікального вітаміну з багатогранними фізіологічними функціями (запобігає появі анемії, посилює імунітет, регулює функції кровотворних органів, покращує концентрацію та пам'ять, бере участь в обмінних процесах, позитивно впливає нормалізації кров'яного тиску, стабілізації роботи нервової системи, подолання безсоння, запобігання депресії та ін.). Пропіоновокислі бактерії синтезують інші вітаміни групи В (рибофлавін, біотин, тіамін, піридоксин, фолієву і нікотинову кислоту), що оптимізують обмінні процеси в організмі людини.
Доведено, що пропіоновокислі бактерії мають потужні імуномодулюючі та антиоксидантні властивості, здатні руйнувати мутагени та канцерогени, захищати генетичний матеріал клітини від впливу ультрафіолетових променів, вільних радикалів та інших генно-токсичних сполук.Пропіоновокислі бактерії мають нормалізуючий вплив на ліпідний обмін, зокрема за рахунок регуляції рівня холестерину в крові; попереджають розвиток анемії, серцево-судинної та онкологічної патології; захищають організм від бактеріальних, грибкових та вірусних інфекцій. Маючи величезний набір ферментів, пропіоновокислі бактерії беруть активну участь у травній функції, оптимізуючи процес перетравлення та засвоєння їжі.


Зберігати 1 місяць можна у холодильнику, а в морозильній камері не менше 1 року.

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Основні
Зберігатиу морозильній камері
Розфасовкапакет zip
Користувальницькі характеристики
Тип закваскидля кисломолочних продуктів
Інформація для замовлення
  • Ціна: 12 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner