Кошик
2164 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

Барвник АННАТО для сирів, натуральний

35 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
Барвник АННАТО для сирів, натуральний
Барвник АННАТО для сирів, натуральнийГотово до відправки
35 ₴
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Барвник для сирів 100% натуральний (рослинного походження)

Барвник Ганнато- ВИСОКИЙ КОНЦЕНТРАЦІЇ — 10 мл на 100-200 л молока, залежно від бажаної інтенсивності кольору —

традиційно використовується під час виробництва сирів для надання приємного, жовтого кольору.

Не плутаємо із синтетичними аналогами!

У зимовий період , через те, що немає зеленого корму, а буває і за його наявності ,сири виходять "блискучі", особливо з козячого молока.

Багатьом такий сир здається не апетитним. А сири, як-от Маасдам, Шропшир Блю, Чеддер (американський), Канталь... -ми взагалі звикли бачити яскраво жовтими. Під час приготування Мармурового або Мармурового слоного сиру, точкою барвник Вам необхідний!

Сири приємного, жовтого кольору, зазвичай більше подобаються покупцям, чим їхні "білі" канлоги.

Барвник 100% натуральний, рослинного походження й у нормальних кількостях абсолютно нешкідливий!

Не надають сирам жодних сторонніх присмаків і запахів!

Стабільність кольору зберігається й під час визрівання!

Можливе використання в будь-який тип сиру, за Вашим бажанням. Особливо рекомендуємо під час купівлі комплектів для приготування  Реблошон, Лімбургер, Маасдам, Радамер,Чеддер, Ємменталь, Шропшир Блю та Мармурового сиру...

 

Барвник вноситься в молоко перед внесенням ферменту, по 1 крапельці. Або можна розмішати потрібну кількість барвника в 100 мл молока та влити в весь об'єм перероблюваного молока.

В середньому на 10-12 л молока потрібно додати 10капель.

Дозування в мл — на 10 л молока 0,1-0,5 мл Аннато.

Для дуже насиченого жовтого кольору — 1 мл Аннато на 10-12 л молока.

Кількість барвника, що належить до молока, залежить від:

- різновиду сиру

-об'єму молока

- Часу року

і Вашого смаку!

Розфасування флакони по 10 мл

Концентрація норбіксину в барвникі Аннато — 2,9%

 

 Аннато ( Bíxa orellána), що називається також "помадне дерево" — чагарник або маленьке дерево, що відбувається з тропічних Зон американського континенту. Рослина стала відома завдяки червоному пігменту, що міститься в насінні та широко використовуваному як харчовий барвник, альтернативний аналогічним синтетичним засобам. Барвник виходить через екстракції його з насіння.звучений із насіння барвник широко використовується в латиноамериканській і філіппінській кухні для фарбування риби, м'яса, сирів і доданого в салати рослинної олії. Аннато стоїть в одному ряду з такими природними алергенами, як полуниця та цитрусові, за статистикою навіть в алергіків, рідко викликає алергічні реакції!

Дозволено для застосування та широко використовується в харчовій промисловості. Добавка застосовується під час виготовлення йогуртів, сирів, сиру,кремів тощо. Барвник досить стійкий до впливу світла та нагрівання, може надати молочним продуктам різних відтінків — від світло-жовтого до яскраво-жовтого. 

Дозволено до застосування в країнах: Україна,ція,ЕС

 

Характеристики
Основні
Країна виробникНідерланди
Користувальницькі характеристики
Термін зберіганняв холодильнику 1 рік
Розфасовкафлакон 10 мл)
Інформація для замовлення
  • Ціна: 35 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner