Закваска +фермент для сиру ТІЛЬЗІТЕР-
Сир Тильзитер
має пористу, красиву структуру на зрізі. Не очі, а саме так звану, непористість "від зерна", через особливості приготування й пресування.
Дозріває сир упродовж від одного до трьох місяців, упродовж цього періоду його регулярно миє й чистять щіткою. Завдяки такій технології виготовлення він набуває оригінального, злегка гоструватий смак і зовсім особливий колір скоринки.
Цей вид сиру не покривається жодними покриттями під час визування!
Тильзитер можна готувати як із пастеризованого, так і з "сирого" молока — тоді його смак буде ще пікантнішим, яскравим.
Сир можна виготовити кілька типів:
із суцільного молока,
з молока з додаванням вершків,
з додаванням кмину або перцю.
Тильзитер чудово гармоніює із сухими білими винами та з темним пивом.
У приготуванні жодних складнощів немає.
1 комплект розрахований на 10-12 л молока.
Вихід сиру 1100-1300г.
Термін визрівання 1-3 місяці.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє молоко |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Термін визрівання сиру | від 1 до 3 місяців добу |
Розфасовка | 1 комплект на 10-12(л) молока |
- Ціна: 27 ₴/упаковка