Кошик
2151 відгук
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
ORIGINALLY

Закваска +фермент для сиру ТІЛЬЗИТЕР

27 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
Закваска +фермент для сиру ТІЛЬЗИТЕР
Закваска +фермент для сиру ТІЛЬЗИТЕРГотово до відправки
27 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру ТІЛЬЗІТЕР-

Сир Тильзитер

має пористу, красиву структуру на зрізі. Не очі, а саме так звану, непористість "від зерна", через особливості приготування й пресування.

Дозріває сир упродовж від одного до трьох місяців, упродовж цього періоду його регулярно миє й чистять щіткою. Завдяки такій технології виготовлення він набуває оригінального, злегка гоструватий смак і зовсім особливий колір скоринки.

Цей вид сиру не покривається жодними покриттями під час визування!

Тильзитер можна готувати як із пастеризованого, так і з "сирого" молока — тоді його смак буде ще пікантнішим, яскравим.

Сир можна виготовити кілька типів:

із суцільного молока,

з молока з додаванням вершків,

з додаванням кмину або перцю.

Тильзитер чудово гармоніює із сухими білими винами та з темним пивом.

У приготуванні жодних складнощів немає.

1 комплект розрахований на 10-12 л молока.

Вихід сиру 1100-1300г.

Термін визрівання 1-3 місяці.

Характеристики
Основні атрибути
Тип закваскиДля твердого сиру
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціївикористовувати тільки домашнє молоко
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Термін визрівання сирувід 1 до 3 місяців добу
Розфасовка1 комплект на 10-12(л) молока
Інформація для замовлення
  • Ціна: 27 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner