Закваска для ЙОГУРТІВ (в асортименті) — на 50 л молока.
Склад:
Відповідно виду йогурта.
Дивіться в розділі: https://natur-produkt-cs1967625.prom.ua/ua/g4197018-zakvaski-dlya-jogurtov
Всі йогурти з аромобактеріями в складі, з чудовою, однорідною структурою. Спочатку без кислинки.
Ділити дозу розчину на 50 л молока більш ніж на 4 частини — виробники не радять.
Відповідно ми не рекомендуємо замовляти такий тип розфасування для дозування на маленькі об'єми.
Якщо Ви готуєте йогурти в невеликих об'ємах, то замовляйте розфасування на 3л (дивіться у розділі "Закваски для ЙОГУРТІВ та інших кисломолочних продуктів")
Зберігати в морозильній камері.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для сметани |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 90 ₴/упаковка