Кошик
2167 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

Закваска+фермент для МОЛОДИХ сирів (із пастеризованого молока)

22 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Закваска+фермент для МОЛОДИХ сирів (із пастеризованого молока)
Закваска+фермент для МОЛОДИХ сирів (із пастеризованого молока)В наявності
22 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска+фермент для МОЛОДИХ сирів (із пастеризованого молока)

Готувати такі сири дуже легко! - ОСЕТИНСЬКИЙ, АДИГЕЙСЬКИЙ, ІМЕРЕТИНСЬКИЙ, БРИНЗА, МОЦАРЕЛА МОЛОДА.

Буквально 30 хвилин і сім'я забезпечена найсвіжішим, смачним та натуральним сиром!

Для різноманітності смаків використовуйте різні приправи. Ними можна обсипати скоринку сиру або додати у сирне зерно при викладанні у форму.

У нашому асортименті є такі приправи:

ПРЯНІ ТРАВИ 

ПАПРИКА різана

КУНЖУТ чорний

М'ЯТА перцева, сушена

ПАЖИТНИК насіння

ПАПРИКА мелена

 

Осетинський сир -

простий у приготуванні, доступний, швидкий сорт сиру, який особливо хороший, якщо його обсипати свіжими або сушеними травами (кріп, пертрушка, чебрець, естрагон) або додати улюблені спеції.

Осетинський сир можна приготувати ДУЖЕ пористим (дивіться на фото). Такий вид Осетинського сиру готується за особливою технологією. Має злегка кислуватий смак і м'яку, але в той же час стійку консистенцію.

Адигейський сир, Імеретинський ―

"гладка", ніжна , пориста консистенція, при цьому досить щільна і чудовий вершковий , солодкуватий смак! Якщо Ви тільки збираєтеся осилити виготовлення твердого сиру, то Адигейський необхідно приготувати першим. На цьому сирі Ви вивчите, що таке сирне зерно і як домогтися його готовність...

Моцарелла молода-

сир слабкого віджиму і короткого терміну засолу. Чимось схожий на нашу бринзу, але ніжніший, соковитіший і має інший смак. Готується методом ферментації сирого молока; внесення закваски не вимагає - лише фермент!

Ви будте вражені коли зрозумієте на скільки легко та швидко можна приготувати свіжий, смачний, справжній сир із звичайного молока у домашніх умовах!

Моцарелла - це і вітаміни, і мінерали у легко засвоюваному вигляд! Саме тому цей сир радять навіть самим маленьким діточкам. это кладезь витаминов и минеральных веществ! Саме з Моцарелли можна починати знайомити дитину з сирами!

Бринза -

знайомий з дитинства сир, швидкого і легкого приготування. Без  додаткового нааагріву сгустка.

Ви можете зробити цей сир різним по структурі і м'якості.

Всього 30 хвилин і на Вашому столі найсвіжіший, натуральний і дуже корисний сир! 

 

Комплект розрахований на 10л молока, але можна поділити його навпіл.

Вихід сиру 1200-1400г.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціївикористовуйте домашнє молоко
Розфасовкакомплект(фермент+закваска) на 10(л) молока
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Інформація для замовлення
  • Ціна: 22 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner