Закваска для НАПІВТВЕРДИХ і ТВЕРДИХ - 1000-2000 л молока (фабрична упаковка).
Мезотермофільна, з аромобактеріями.
Строк визрівання - від 14 діб.
Склад:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis var. diacetylactis
Leoconostos mesenteroides subsp. Cremoris
Streptococcus thermophilus
При дозуванні на порції - упаковка закваски розраховується на об'єм в 1000л молока!
На 2000л молока - тільки при одномоментному внесенні.
Рекомендується зберігати в морозильній камері!
Дата виготовлення - вказана на упаковці.
Строк зберігання в холодильнику - 1 рік з дати виробництва (також вказаний на упаковці).
Строк зберігання в морозильній камері - 2 роки з дати виробництва.
Молокозгортаючий Фермент доступний до замовлення в окремих товарних позиціях.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 760 ₴/упаковка