Закваска для сиру ЛЯБАН
Лябан або Лабане (Labaneh)–
різновид м'якого сиру, який можна скуштувати в багатьох країнах Близького Сходу.
Назва походить від слова «Лаван» і на івриті означає «білий», що дуже точно описує білу текстуру цього м'якого сиру.
Готується з молока коров'ячого або козячого, за допомогою розчини, без ферменту!
Структура сиру виходить м'яка пастоподібна, ніжної однорідної, дрібнозернистої текстури, з легкою кислинкою.
Чудовий, легкий сир, що чудово поєднується з овочами та фруктами, зі свіжоспеченим хлібом.
Лябан легко приготує і сиророб-початківець.
Подавая Лябан на стіл, сир поливають оливковою олією, посипають запашними травами, рукавичка, на смак додають часнику.
Приправи, які Вам знадобляться для обкочування сиру та маринування:
ПРЯНІ ТРАВИ
ПАПРІКА різана
КУНЖУТ чорний
М'ЯТА перцева, сушена
ПАРИЖНИК насіння
ПАПРИКА мелена
СІЛЬ ГІМАЛАЛЕЙНА, рожева
Готовий сир можна дуже смачно "замаринувати" — залити сир рослинною рафінованою олією або оливковою з додаванням будь-яких інгредієнтів (м'ята, журавлина, перець, сухі помідори, оливки, кунжут, паприка, сумах, прованські трави...) або обкатати сир у улюблених спецій і занурити в олію — у такому вигляді сир зберігається в холодильнику не більш ніж 7 днів.
Для приготування Вам знадобиться марля складена в кілька шарів або дві "шапочки" для відціджування сироватки
Закваска розрахована на 6 л молока.
Розфасована у два zip-пакетики, тому Вам буде легко використовувати половину (на 3 л молока)
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Термін визрівання сиру | 2-6 годин добу |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Розфасовка | закваска на 6(л) молока |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку! |
- Ціна: 18 ₴