Кошик
2158 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок є не завжди. По будь яким питанням пишіть у Viber. Телефон вмикаємо не раніше 13год, по обставинам з тривогами і відключенням електроенергії. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Деликатес

Закваска для сиру ЛЯБАН

18 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
Закваска для сиру ЛЯБАН
Закваска для сиру ЛЯБАНГотово до відправки
18 ₴
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

 Закваска для сиру ЛЯБАН

Лябан або Лабане (Labaneh)–

різновид м'якого сиру, який можна скуштувати в багатьох країнах Близького Сходу.

Назва походить від слова «Лаван» і на івриті означає «білий», що дуже точно описує білу текстуру цього м'якого сиру.
Готується з молока коров'ячого або козячого, за допомогою розчини, без ферменту!

Структура сиру виходить м'яка пастоподібна, ніжної однорідної, дрібнозернистої текстури, з легкою кислинкою.

Чудовий, легкий сир, що чудово поєднується з овочами та фруктами, зі свіжоспеченим хлібом.

Лябан легко приготує і сиророб-початківець.
Подавая Лябан на стіл, сир поливають оливковою олією, посипають запашними травами, рукавичка, на смак додають часнику.

Приправи, які Вам знадобляться для обкочування сиру та маринування:

ПРЯНІ ТРАВИ  

ПАПРІКА різана  

КУНЖУТ чорний  

М'ЯТА перцева, сушена  

ПАРИЖНИК насіння  

ПАПРИКА мелена  

СІЛЬ ГІМАЛАЛЕЙНА, рожева  

 

Готовий сир можна дуже смачно "замаринувати" — залити сир рослинною рафінованою олією або оливковою з додаванням будь-яких інгредієнтів (м'ята, журавлина, перець, сухі помідори, оливки, кунжут, паприка, сумах, прованські трави...) або обкатати сир у улюблених спецій і занурити в олію — у такому вигляді сир зберігається в холодильнику не більш ніж 7 днів.

Для приготування Вам знадобиться марля складена в кілька шарів або дві "шапочки" для відціджування сироватки

 

Закваска розрахована на 6 л молока.

Розфасована у два zip-пакетики, тому Вам буде легко використовувати половину (на 3 л молока)

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Термін визрівання сиру2-6 годин добу
Рекомендаціївикористовуйте домашнє молоко
Розфасовказакваска на 6(л) молока
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку!
Інформація для замовлення
  • Ціна: 18 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner