Закваска для сиру ЛЯБАН
Лябан або Лабане (Labaneh)–
різновид м'якого сиру, який можна скуштувати в багатьох країнах Близького Сходу.
Назва походить від слова «Лаван» і на івриті означає «білий», що дуже точно описує білу текстуру цього м'якого сиру.
Готується з молока коров'ячого або козячого, за допомогою розчини, без ферменту!
Структура сиру виходить м'яка пастоподібна, ніжної однорідної, дрібнозернистої текстури, з легкою кислинкою.
Чудовий, легкий сир, що чудово поєднується з овочами та фруктами, зі свіжоспеченим хлібом.
Лябан легко приготує і сиророб-початківець.
Подавая Лябан на стіл, сир поливають оливковою олією, посипають запашними травами, рукавичка, на смак додають часнику.
Приправи, які Вам знадобляться для обкочування сиру та маринування:
ПРЯНІ ТРАВИ 
ПАПРІКА різана 
КУНЖУТ чорний 
М'ЯТА перцева, сушена 
ПАРИЖНИК насіння 
ПАПРИКА мелена 
СІЛЬ ГІМАЛАЛЕЙНА, рожева 
Готовий сир можна дуже смачно "замаринувати" — залити сир рослинною рафінованою олією або оливковою з додаванням будь-яких інгредієнтів (м'ята, журавлина, перець, сухі помідори, оливки, кунжут, паприка, сумах, прованські трави...) або обкатати сир у улюблених спецій і занурити в олію — у такому вигляді сир зберігається в холодильнику не більш ніж 7 днів.
Для приготування Вам знадобиться марля складена в кілька шарів або дві "шапочки" для відціджування сироватки
Закваска розрахована: комплект на 6-10 л молока.
1 пакетик - на 3-5л молока
Розфасована у два zip-пакетики, тому Вам буде легко використовувати половину.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Італія |
| Користувальницькі характеристики | |
| Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку! |
| Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
| Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
| Розфасовка | закваска на 6(л) молока |
| Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 24 ₴








