Закваска для ТВОРОГА (сиркова маса) - на 100л молока.
Склад:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Leoconostos mesenteroides subsp. Cremoris
Streptococcus filant
Аромобактерии входять до складу закваски дозволяють виготовити дуже ароматний сир з чудовими смаковими якостями! Спочатку без кислинки.
У разі якщо молоко кип'ячене - готовий продукт буде мати структуру відмінного сирного десерту, однорідного і дрібнозернистого.
Якщо будете працювати з сирим молоком, то отримаєте класичний, домашній, кисломолочний сир!
Ділити дозу закваски на 100л молока більш ніж на 10 частин ― виробники не радять.
Відповідно ми не рекомендуємо замовляти такий вид розфасовки для дозування на маленькі обсяги.
Якщо Ви готуєте сметану в не великих обсягах, то замовляйте розфасовку на 3л (дивіться в категорії "Закваски для ЙОГУРТІВ та інших кисломолочних продуктів")
Зберігати в морозильній камері.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для м'якого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Зберігати | у морозильній камері |
Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 135 ₴/упаковка