Кошик
2261 відгук
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

Фермент лактаза - Dairyzym, 100гр

450 ₴/бут

  • В наявності
Фермент лактаза - Dairyzym, 100гр
Фермент лактаза - Dairyzym, 100грВ наявності
450 ₴/бут
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Фермент лактази "DAIRYZYM" Y 50 L, 100гр -

це високоочищений ферментний препарат, отриманий з мікроорганізмів не патогенного штаму Saccharomyces marxianus var lactis (GRAS статус).

Фермент лактази "DAIRYZYM" — один з небагатьох, здатний розщепити 100% лактози в молоці!

Завдяки спеціальному очищенню, цей ферментний препарат не має побічної активності, яка могла б призвести до появи сторонніх присмаків, навіть при тривалому зберіганні.

Фермент призначений для гідролізу лактози в молоці та виробництва низьколактозних та безлактозних продуктів.

Переваги безлактозних продуктів:

- продукти з низьким вмістом лактози дозволяють людям, чутливим до лактози, отримувати користь від вживання молочних продуктів.

- готовий продукт набуває солодковутого смаку, без збільшення калорійності.

- молочні продукти з низьким вмістом лактози легко засвоюються і при цьому містять ту саму кількість білка, вітамінів та кальцію.

- споживаючи продукти з низьким вмістом лактози, дорослі, наприклад, отримують велику користь від молочних продуктів з погляду запобігання остеопорозу.

- з віком активність ферменту, що розщеплює лактозу в організмі людини, знижується, використовуючи продукти з низьким вмістом лактози, споживачі мають можливість нормального засвоєння молочних продуктів з усіма їх корисними властивостями.

Характеристика:

Склад: бета-галактозидаза, гліцерин, вода.

Активність: 5000 NLU/р.

Рекомендований рівень дозування:

0,5 – 1 мл на 1 літр молока з жирністю не менше 2,5%.

Концентрацію лактази необхідно збільшувати у разі використання знежиреного молока.

0,5 мл - вносимо для часткового розпаду лактози.

1мл – вносимо для повного розпаду лактози.

 

Спосіб застосування:

1) Безлактозне молоко: свіже молоко перед додаванням лактази потрібно розмішати та внести необхідну кількість ферменту "DAIRYZYM". Ретельно перемішати!

Для гідролізу молоко залишаємо на 24 години у холодильнику, при температурі 4-6°С. Після цього молоко готове для вживання або для подальшого використання.

2) Для приготування безлактозних кисломолочних продуктів - Йогуртів, Ряжанки, Кефірів, Творога: додайте необхідну кількість ферменту "DAIRYZYM" у молоко разом із потрібною закваскою і далі можна слідувати стандартній інструкції з приготування. Оптимальна температура гідролізу при приготуванні кисломолочних продуктів становить 35 ° С протягом 5-6 годин.

Термін зберігання лактази: 24 місяці, при температурі 4-8°С

Виробник: SternEnzym, Німеччина.

Корисна інформація:

Споживаючи молочні продукти, більшість людей у світі не можуть перетравити всю лактозу, що присутня в них, через недостатню активність лактази в організмі.

Лактаза – це фермент, який перетворює лактозу на глюкозу і галактозу. Цей фермент природним чином присутній в кишечнику людини. З віком або внаслідок зовнішніх факторів, фермент лактази зникає з організму, більшою мірою або навіть повністю, що призводить до нездатності розщеплювати лактозу, яка надходить в організм з їжею.

Раніше єдиним рішенням була відмова від молока та молочних продуктів, а якщо людина не може відмовитись – застосування аптечних препаратів перед кожним вживанням.

Але вирішення цієї проблеми знайдено - виробництво молочних продуктів з низьким вмістом лактози або повністю без неї, шляхом додавання в молоко ферменту лактази.

 

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникНімеччина
ВиробникБЕТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 450 ₴/бут

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner