Фермент лактази "DAIRYZYM" Y 50 L, 100гр -
це високоочищений ферментний препарат, отриманий з мікроорганізмів не патогенного штаму Saccharomyces marxianus var lactis (GRAS статус).
Фермент лактази "DAIRYZYM" — один з небагатьох, здатний розщепити 100% лактози в молоці!
Завдяки спеціальному очищенню, цей ферментний препарат не має побічної активності, яка могла б призвести до появи сторонніх присмаків, навіть при тривалому зберіганні.
Фермент призначений для гідролізу лактози в молоці та виробництва низьколактозних та безлактозних продуктів.
Переваги безлактозних продуктів:
- продукти з низьким вмістом лактози дозволяють людям, чутливим до лактози, отримувати користь від вживання молочних продуктів.
- готовий продукт набуває солодковутого смаку, без збільшення калорійності.
- молочні продукти з низьким вмістом лактози легко засвоюються і при цьому містять ту саму кількість білка, вітамінів та кальцію.
- споживаючи продукти з низьким вмістом лактози, дорослі, наприклад, отримують велику користь від молочних продуктів з погляду запобігання остеопорозу.
- з віком активність ферменту, що розщеплює лактозу в організмі людини, знижується, використовуючи продукти з низьким вмістом лактози, споживачі мають можливість нормального засвоєння молочних продуктів з усіма їх корисними властивостями.
Характеристика:
Склад: бета-галактозидаза, гліцерин, вода.
Активність: 5000 NLU/р.
Рекомендований рівень дозування:
0,5 – 1 мл на 1 літр молока з жирністю не менше 2,5%.
Концентрацію лактази необхідно збільшувати у разі використання знежиреного молока.
0,5 мл - вносимо для часткового розпаду лактози.
1мл – вносимо для повного розпаду лактози.
Спосіб застосування:
1) Безлактозне молоко: свіже молоко перед додаванням лактази потрібно розмішати та внести необхідну кількість ферменту "DAIRYZYM". Ретельно перемішати!
Для гідролізу молоко залишаємо на 24 години у холодильнику, при температурі 4-6°С. Після цього молоко готове для вживання або для подальшого використання.
2) Для приготування безлактозних кисломолочних продуктів - Йогуртів, Ряжанки, Кефірів, Творога: додайте необхідну кількість ферменту "DAIRYZYM" у молоко разом із потрібною закваскою і далі можна слідувати стандартній інструкції з приготування. Оптимальна температура гідролізу при приготуванні кисломолочних продуктів становить 35 ° С протягом 5-6 годин.
Термін зберігання лактази: 24 місяці, при температурі 4-8°С
Виробник: SternEnzym, Німеччина.
Корисна інформація:
Споживаючи молочні продукти, більшість людей у світі не можуть перетравити всю лактозу, що присутня в них, через недостатню активність лактази в організмі.
Лактаза – це фермент, який перетворює лактозу на глюкозу і галактозу. Цей фермент природним чином присутній в кишечнику людини. З віком або внаслідок зовнішніх факторів, фермент лактази зникає з організму, більшою мірою або навіть повністю, що призводить до нездатності розщеплювати лактозу, яка надходить в організм з їжею.
Раніше єдиним рішенням була відмова від молока та молочних продуктів, а якщо людина не може відмовитись – застосування аптечних препаратів перед кожним вживанням.
Але вирішення цієї проблеми знайдено - виробництво молочних продуктів з низьким вмістом лактози або повністю без неї, шляхом додавання в молоко ферменту лактази.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Виробник | БЕТ |
- Ціна: 450 ₴/бут