Пропіоново-кислі бактерії (PROPIONICI) для утворення в сирі великих оченят — на 500-1000 л молока (заводське пакування).
Рекомендуємо обирати для виготовлення таких сирів — "Закваску для ТВЕРДИХ (-г) сыров" або "Закваску для ПАРМЕЗАНУ, КАЧОТТИ..."
Склад:
Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii
Для утворення великих! оченят формуйте головку сиру вагою не менш ніж 4 кг + необхідно витримати потрібну температуру під час визрівання сиру.
При дозуванні на порції - упаковка закваски розраховується на об'єм в 500л молока!
На 1000л молока - тільки при одномоментному внесенні.
Рекомендується зберігати в морозильній камері!
Дата виготовлення - вказана на упаковці.
Строк зберігання в холодильнику - 1 рік з дати виробництва (також вказаний на упаковці).
Строк зберігання в морозильній камері - 2 роки з дати виробництва.
Молокозгортаючий Фермент і закваски доступні до замовлення в окремих товарних позиціях.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Італія |
| Користувальницькі характеристики | |
| Тип закваски | Для утворення вічок в сирі |
| Основні | |
| Зберігати | у морозильній камері |
| Розфасовка | пакет zip |
- Ціна: 460 ₴/упаковка

