Кошик
2337 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Ми працюємо. Мобільний зв'язок не .стабільний. До 13год телефон вимкнений! По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик

PROPIONICI для великих "оченят" (на 500-1000л молока)

460 ₴/упаковка

  • В наявності
PROPIONICI для великих "оченят" (на 500-1000л молока)
PROPIONICI для великих "оченят" (на 500-1000л молока)В наявності
460 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пропіоново-кислі бактерії (PROPIONICI) для утворення в сирі великих оченят — на 500-1000 л молока (заводське пакування).

Рекомендуємо обирати для виготовлення таких сирів — "Закваску для ТВЕРДИХ (-г) сыров" або "Закваску для ПАРМЕЗАНУ, КАЧОТТИ..."

 

Склад:

Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii

 

Для утворення великих! оченят формуйте головку сиру вагою не менш ніж 4 кг + необхідно витримати потрібну температуру під час визрівання сиру.

 

При дозуванні на порції - упаковка закваски розраховується на об'єм в 500л молока!   

На 1000л молока - тільки при одномоментному внесенні.

 

Рекомендується зберігати в морозильній камері!

Дата виготовлення - вказана на упаковці.

Строк зберігання в холодильнику - 1 рік з дати виробництва (також вказаний на упаковці).

Строк зберігання в морозильній камері - 2 роки з дати виробництва.

 

Молокозгортаючий Фермент  і закваски доступні до замовлення в окремих товарних позиціях.

 

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Тип закваскиДля утворення вічок в сирі
Основні
Зберігатиу морозильній камері
Розфасовкапакет zip
Інформація для замовлення
  • Ціна: 460 ₴/упаковка