Закваска +фермент для сиру МАНЧЕГО-
Сир Манчего
в оригіналі — це сир із овечого молока. Але й при використанні коров'ячого або козячого молока — він потішить своїми смаковими якостями навіть найвибагливішої сировини — сир Манчего має неповторні смакові та ароматичні якості.
Сир Манчего твердий, сухий, жирний із насиченим смаком. Молодий (витримується майже 2 міс.) — ніжний і трохи кислуватий, а зрілий сир (витримується приблизно рік) має насичений, яскравий смак.
Цей вид сиру не покривається жодними покриттями під час визрівання!
Скоринка цього сиру дуже особлива, завдяки певному обробленню в процесі витримки.
Для цього Вам знадобиться приправа:
ПАПРИКА мелена
Скоринка оригінального сиру має своєрідний ребристий малюнок, що підтверджує його оригінальність. У домашніх умовах надати скоринці сиру ребристу структуру можна поклавши на дно форми та під поршень коло, вирізане з дренажного килимка (см. "Супутні товари") або використовувати для виготовлення форму ребристу на стінках і дні
Манчего можна готувати як із пастеризованого, так і з "сирого" молока — тоді його смак буде ще пікантнішим, яскравішим.
Манчего добре поєднується з вином, пивом, подається з копченим і в'яленим м'ясом.
У приготуванні жодних складнощів немає. Використовується гніт великої ваги — 15 кг.
1 комплект розрахований на 10-12 л молока.
Вихід сиру 1000-1200г.
Термін визрівання 2-12 місяців.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип закваски | Для твердого сиру |
Країна виробник | Італія |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє молоко |
Розфасовка | 1 комплект на 10-12(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка