Кошик
2164 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо, але мобільний зв'язок дуже поганий, з причини відключеннь електропостачання. По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Паприка

Закваска +фермент для сиру МАНЧЕГО

27 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Закваска +фермент для сиру МАНЧЕГО
Закваска +фермент для сиру МАНЧЕГОВ наявності
27 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру МАНЧЕГО-

Сир Манчего

в оригіналі — це сир із овечого молока. Але й під час використання коров'ячого або козячого молока — він потішить своїми смаковими якостями навіть найвибагливішої сировини — сир Манчего має неповторні смакові та ароматичні якості.

Сир Манчого твердий, сухий, жирний із насиченим смаком.  Молодий (витримується майже 2 міс.) — ніжний і трохи кислуватий, а зрілий сир (витримується приблизно рік) має насичений, яскравий смак.

Цей вид сиру не покривається жодними покриттями під час визування!

Корочка цього сиру дуже особлива, завдяки певному обробленню в процесі витримки.

Для цього Вам знадобиться приправа:

ПАПРИКА мелена  

 

Корочка оригінального сиру має своєрідний ребристий малюнок , що підтверджує його оригінальність. У домашніх умовах надати скоринці сиру ребристу структуру можна покласти на дно форми та під поршень об'єм, вирізану з дренажного килимка (см. "Супутні товари") або використовувати для виготовлення форму ребристу на стінках і дні 

Манчего можна готувати як із пастеризованого, так і з "сирого" молока — тоді його смак буде ще пікантнішим, яскравішим.

Манчого добре поєднується з вином, пивом, що часто подається з копченим і в'яленим м'ясом.

У приготуванні жодних складнощів немає. Використовується гасет великої ваги — 15 кг.

1 комплект розрахований на 10-12 л молока.

Вихід сиру 1000-1200г.

Термін визрівання 2-12 місяців.

Характеристики
Основні атрибути
Тип закваскиДля твердого сиру
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціївикористовувати тільки домашнє молоко
Розфасовка1 комплект на 10-12(л) молока
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Інформація для замовлення
  • Ціна: 27 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner