Закваска+фермент для сиру МОНТАЗ
Монтаз-
італійський сир з коров'ячого молока.
Має вершковий, гострий насичений смак, легкий присмак фруктів, горіхів і паленого цукру, дуже приємний аромат - все це завдяки особливостям виготовлення цього сиру, які легко доступні в домашніх умовах, а також завдяки меду, яким обтирається скоринка сиру.
Приготувати цей сир зможе і новачок, а от смак і аромат Монтаз не залишить байдужим навіть досвідченого сировара - гурмана!
М'якоть сиру з невеликими отворами.
Скоринка натуральна, бежевого кольору. Ніякі покриття не використовуються.
Молодий Монтаз подають в якості столового сиру з фруктами або горіхами. Зрілий сир, витриманий близько року, використовують в основному в тертому вигляді при приготуванні пасти, салатів або овочів.
У приготуванні ніяких особливих складнощів немає.
1 комплект розрахований на 10-12 л молока.
Вихід сиру 1100-1200г.
Термін визрівання 1-12 місяців.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип закваски | Для твердого сиру |
Користувальницькі характеристики | |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рекомендації | використовувати тільки домашнє молоко |
Розфасовка | 1 комплект на 10-12(л) молока |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
- Ціна: 27 ₴/упаковка