Кошик
2153 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
НЕ ОБЫЧНО!

Закваска + фемент +зола для сиру МОРБ'Є

30 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • Готово до відправки
Закваска + фемент +зола для сиру МОРБ'Є
Закваска + фемент +зола для сиру МОРБ'ЄГотово до відправки
30 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент +зола для сиру МОРБ'Є-

Морбіє

французький напівмертвий сир із коров'ячого молока.

Зовні — це звичайний сир, що нічим не виділяється. Але... це поки Ви його не розрізали! Тонкий шар чорної золи перетворює цей сир на справжню родзинку Вашого столу.

Цей сир — чудовий варіант для сирної тарілки, завдяки своєму оригінальному зовнішньому вигляду.

Морбі має пластичну структуру, гострий, насичений фруктово-горіховий смак.

Є думка, що повною мірою цей сир розкриває свої смакові якості саме в розплавленому вигляді — його можна «намативати» на шматочок свіжого хліба, крекер або овочі...

М'якоть сиру з невеликими дірочками.

Корка натуральна, бежевого кольору. Жодні покриття не використовуються.

Коли був виготовлений перший сир Морбіне, довдово невідомо, але зате відома причина такої незвичайної будови цього сиру:

Річ у тім, що після заповнення форми сирне зерно в фермерів часто залишалося, але на повний круг сиру його бракувало. Щоб залишок не псувався, його посипали золою й залишали в сирній формі на ніч. А вже наступного дня додали сирне зерно отримане від молока ранкової дойки.

У той час Морбіє вважався простим сиром і споживався головним чином селянами в районі виробництва, а зараз сир визнаний не тільки в самій Франції, але й у багатьох країнах світу.

У приготуванні жодних складнощів немає.

1 комплект розрахований на 10-12 л молока.

Вихід сиру 1100-1200г.

Термін визрівання 1-3 місяці.

Характеристики
Основні атрибути
Тип закваскиДля твердого сиру
Країна виробникІталія
Користувацькі характеристики
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Термін визрівання сирувід 1 до 3 місяців добу
Рекомендаціївикористовувати тільки домашнє молоко
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Розфасовка1 комплект на 10-12(л) молока
Інформація для замовлення
  • Ціна: 30 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner