Кошик
2203 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)

Зверніть будь ласка, увагу! Ми працюємо. Мобільний зв'язок не стабільний. До 13год телефон вимкнений! По будь яким питанням пишіть у Viber +380635338733. За стандартним графіком - замовлення оформлені у п'ятницю після 18год, суботу та неділю - оброблюються у понеділок, після 13год.

+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
Кошик
Топ продаж

Закваска +фермент для МОЦАРЕЛИ плавленої

22 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

  • В наявності
Закваска +фермент для МОЦАРЕЛИ плавленої
Закваска +фермент для МОЦАРЕЛИ плавленоїВ наявності
22 ₴/упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Закваска +фермент для сиру Моцарела плавлена

 

Моцарела плавлена — один з основних продуктів італійської кухні.  

Моцарела насамперед використовується під час приготування піци, а також у різних салатах, запіканках, лазаньях. Моцареллу також використовують для приготування пирога кальціоні, поширеного в центральних і південних регіонах Італії.

Кульки білої Моцарели використовуються для приготування салатів і холодних закусок.

Національною стравою Італії є закуска-салат "Капрезе" (послідовно викладені скибочки Моцарели, помідора, і листочки базиліка), кольори інгредієнтів імітують забарвлення прапора Італії.

Приготування Класичної плавлені Моцарелли  вимагає внесення розчини!

Закваски (бактеріальні культури) надають смаку й аромату сиру. Крім того, внесення розчину змінює кислотність, а отже, фізичні властивості сиру (вологість, твердість, текстуру, здатність до плавлення). Безумовно, кількість бактерій міститься й у самій молоці. Але, по-перше, смак буде слабшим, а по-друге, вміст цих бактерій буде сильно залежати від сезону та періоду лактації.

Саме закваска дає змогу сформувати кульки, переводить білок у стан емульсії, даючи змогу опанувати сир, зберегти ніжну консистенцію.

Приготування сиру Моцарела вдома займе приблизно годину.

Якщо Ви чітко будете дотримуватися нашої технології виготовлення сиру Моцарела та зробите все правильно, то отримаєте ніжний сир під час розрізання якого виділяється "молочна сльоза"..

Сир можна формувати у формі кульок різної величини або викласти в будь-яку форму для сиру.

Сир із домашнього коров'ячого молока, без додавання хлористого кальцію — не рекомендується зберігати в сольовому розсолі. Готовий сир краще обернути в харчову плівку або щільно укласти в контейнер і закрити кришкою.

 

Комплект розрахований на 10 л молока, але можна ділити навпіл.

Вихід готового сиру приблизно 1200-140 г з 10 л молока.

 

Кожному покупцеві прийдемо детальний рецепт виготовлення сиру на вказаний email.

Для приготування цього сиру Вам необхідний термометр із діапазоном вимірювання температури не менш ніж +90 °C!

Ви можете придбати такі термометри у нас (дивіться у розділі "Супутні товари")

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникDalton
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рекомендаціївикористовуйте домашнє молоко
Розфасовкакомплект(фермент+закваска)на 10(л) молока
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Інформація для замовлення
  • Ціна: 22 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner