Кошик
2106 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26

Фермент (на 10л!) для "МОЛОДИХ" сирів: АДИГЕЙСЬКОГО, БРИНЗИ, ОСЕТИНСЬКОГО, МОЦАРЕЛЛИ молодої

ОченьЛегко
  • В наявності

10 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Фермент (на 10л!) для "МОЛОДИХ" сирів: АДИГЕЙСЬКОГО, БРИНЗИ, ОСЕТИНСЬКОГО, МОЦАРЕЛЛИ молодої
Фермент (на 10л!) для "МОЛОДИХ" сирів: АДИГЕЙСЬКОГО, БРИНЗИ, ОСЕТИНСЬКОГО, МОЦАРЕЛЛИ молодоїВ наявності
10 
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26

Опис

"Закваска"(фермент!) для розсольних сирів : Осетинського , Адигейського сиру, Моцарелли молодої, на 10л молока -

всі ці сири готуються з сирого молока за допомогою одного тільки ферменту , але за різними технологіями.

Закваски в комплекте немає ― тільки фермент!

Якщо ж Ви плануєте пастеризувати молоко , то знадобиться додатково замовити закваску для м'яких сирів:

https://заквасочка.com.ua/p175313050-zakvaska-dlya-myagkih.html

Чи замовити готові комплекти - "Закваска+фермент" :

https://заквасочка.com.ua/g4197019-zakvaski-dlya-myagkih

 

Готувати такі сири дуже легко! Буквально 30 хвилин і сім'я забезпечена найсвіжішим, смачним та натуральним сиром!

Для різноманітності смаків використовуйте різні приправи. Ними можна обсипати скоринку сиру або додати у сирне зерно при викладанні у форму.

ПРЯНІ ТРАВИ

ПАПРИКА різана

КУНЖУТ чорний

М'ЯТА перцева, сушена

ПАЖИТНИК насіння

ПАПРИКА мелена

 

Осетинський сир -

простий у приготуванні, доступний, швидкий сорт сиру, який особливо хороший, якщо його обсипати свіжими або сушеними травами (кріп, пертрушка, чебрець, естрагон) або додати улюблені спеції.

Осетинський сир можна приготувати ДУЖЕ пористим (дивіться на фото). Такий вид Осетинського сиру готується за особливою технологією. Має злегка кислуватий смак і м'яку, але в той же час стійку консистенцію.

Адигейський сир ―

"гладка", ніжна , пориста консистенція, при цьому досить щільна і чудовий вершковий , солодкуватий смак! Якщо Ви тільки збираєтеся осилити виготовлення твердого сиру, то Адигейський необхідно приготувати першим. На цьому сирі Ви вивчите, що таке сирне зерно і як домогтися його готовність...

Моцарелла молода-

сир слабкого віджиму і короткого терміну засолу. Чимось схожий на нашу бринзу, але ніжніший, соковитіший і має інший смак. Готується методом ферментації сирого молока; внесення закваски не вимагає - лише фермент!

Ви будте вражені коли зрозумієте на скільки легко та швидко можна приготувати свіжий, смачний, справжній сир із звичайного молока у домашніх умовах!

Моцарелла - це і вітаміни, і мінерали у легко засвоюваному вигляд! Саме тому цей сир радять навіть самим маленьким діточкам. это кладезь витаминов и минеральных веществ! Саме з Моцарелли можна починати знайомити дитину з сирами!

 

Бринза -

знайомий з дитинства сир, швидкого і легкого приготування. Без  додаткового нааагріву сгустка.

Ви можете зробити цей сир різним по структурі і м'якості.

 

Всього 30 хвилин і на Вашому столі найсвіжіший, натуральний і дуже корисний сир! 

 

РОЗФАСОВКА ФЕРМЕНТА  ― 1 пакетик  ziplock на 10л. молока (можна розділити навпіл). Зберігати у холодильнику, заморожувати не можна!

 

В залежності від якості молока з 10-12 літрів у Вас вийде від 1500 до 2500гр готового сиру. 

 

Готувати ці сири дуже легко!

Закваски в комплекте немає ― тільки фермент!

 

 

Більш детально про наш фермент:

РЕНІН — мікробіальна протеаза

Молокозгортаючий фермент мікробіологічного походження для виробництва сирів і творога кислотно-сичужним методом. Не містить ГМО і продуктів тваринного походження! 

Фермент рекомендується зберігати в холодильнику.

Але можливо зберігати при температурі в межах 25*C (показано на упаковці). У випадку зберігання ферменту в холодильнику термін придатності на упаковці збільшується на 1 рік!

Фермент — це рідина коричневого кольору з типовим, не різким запахом ферментації.

Фермент виробляється шляхом контролювання ферментації з використанням НЕ зміненої генетично! культури грибів Rhizomucormiehei (назву Mucormiehei). Містить специфічний молокозгортаючий фермент — протеазу.

 

Дуже зручно і точно можна дозувати шприцем.

 

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ:

- Економічна альтернатива хімозину або сичужному ферменту;

- Технологічні умови, тривалість процесу згортання та інші показники повністю збігаються з химізоном або телячим сичужним ферментом;

- Фермент, на відміну від звичайного хімозину мікробіологічного синтезу, отриманий з НЕ змінених генетичних мікроорганізмів;

- Впродовж усього періоду придатності фермент не знижує своєї активності! Тобто вам гарантовано стабільний результат згортання молока при однаковій кількості внесеного ферменту і сьогодні, і через пів року;

- На відміну від сичужного ферменту і хімозину, навіть при передозуванні або перевищенні терміну ферментації, молочний згусток не стає рихлим, відповідно немає втрати білка і власне ваги готового продукту;

- Наш мікробіальний РЕНІН можна використовувати для виготовлення всіх видів сирів, з будь-яким часом визрівання! І на відміну від ферментів низької якості, він не дасть сиру гіркоту, навіть якщо ваш сирний витвір буде визрівати два роки!

При використанні нашого високоякісні фермента - РЕНІНА, ви отримаєте високоякісні сири з максимальною вагою готового продукту!

 

Виробничі потужності - Іспанія

 

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникІспанія
Користувальницькі характеристики
Рекомендаціївикористовуйте домашнє молоко
Зберіганняу холодильнику
Розфасовкапакетик на 6(л) молока
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді

Інформація для замовлення

  • Ціна: 10 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner