Закваска +фермент для сиру Фета
Фета —
дуже смачний, просто незамінний сир для різних салатів.
Натуральний, свіжий, корисний, замаринований і просочений ароматними спеціями...
ПАПРІКА різана
М'ЯТА перцева
КУНЖУТ чорний
ПАПРИКА мелена
СІЛЬ ГІМАЛАЛЕЙНА, рожева
Ви зможете приготувати сир фета — сухий, щільніший або жирніший, розмащуваний під час натискання.
Приготувати цей вид сиру в домашніх умовах не становитиме жодних труднощів навіть сироробу-новичку!
Хочете здивувати гостей Грецьким салатом з ароматним, натуральним, свіжим сиром Фета? ― дерзайте...
Чим жирніше молоко, і чим довше сир визріє, тим пластичніше стає його структура.
Кожен покупець отримає на вказаний email удосконалений рецепт сиру Фета.
Внаслідок застосування цієї технології та нашої розчини, з унікальним мікробіологічним складом — Ви самостійно приготуєте сир Фета максимально схожий на оригінальний оригінал!
Комплект розрахований на 10 л. молока, але можна ділити навпіл.
Вихід сиру 1200-1400 г.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Термін визрівання сиру | від 3 годин до 5 діб добу |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Розфасовка | комплект(фермент+закваска) на 10(л) молока |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
- Ціна: 22 ₴/упаковка