Закваска +фермент для сиру Сулугуні
Сулугуни -
ніжна, слоїста структура свіжого, натурального сиру нікого не залишить байдужим!
Спробуйте один раз приготувати Сулугуні вдома, своїми руками, з домашнього молока... і Вам відразу стане зрозуміло, що в магазині сир Сулугуні не продаються!
Смак свіжого малосольного Сулугуні дуже приємний! Ніжний смак сиру сподобається і дорослим, і діткам.
Молочний, з ледь помітною кислинкою, він може використовуватися для приготування бутербродів, салатів, піци, пирогів, шматочками обсмажуватися в омлеті...
Сулугуні можна коптити, сплітати косичкою, витягувати в тонкі нитки та зав'язувати вузликом, розплавляти сирну заготовку у формі млинчиків і фарширувати різними начинками "в кульочки", навмисно пересушувати заготівку в процесі плавання й нарізати сирними паличками...
Такі сири стануть прикрасою Вашого столу!
Комплект розрахований на 10 л. молока, але можна ділити навпіл.
Вихід сиру 1200-1400 г.
Для приготування цього сиру Вам необхідний термометр із діапазоном вимірювання не менш ніж 80 °C. У нас Ви можете придбати такий термометр (дивіться у розділі "Супутних товари")
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Термін визрівання сиру | 1 добу |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Розфасовка | комплект(фермент+закваска) на 10(л) молока |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
- Ціна: 22 ₴/упаковка