Закваска +фермент для сиру Російський
Російський сир —
знайомий із дитинства, всіма улюблений, універсальний сир.
Підійде на всі випадки життя — для запікання, салатів, бутербродів, піци та просто як нарізка.
Належить до класичних, так званих бутербродних сирів.
Сподобається й діткам!
В міру пікантний, ароматний, вершковий, пластичний і такий смачний!
Рекомендуємо сироробам-новицям.
Один із найшвидкіших визрівальних твердих сирів — 14 днів і готовий!
1 комплект розрахований на 10-12 л молока
вихід сиру 1100-1300 грамів
Приготування твердого сиру в домашніх умовах — це зовсім не складно! А ось результат приємно здивує всю сім'ю!
Кожен покупець отримає докладний рецепт приготування сирів на вказаний email.
Вам обов'язково знадобиться термометр. У нас ви можете придбати надійний і точний, механічний термометр (дивіться у розділі "Супутні товари")
Також у нашому магазині є в продажу сирний девайс — мембранні, п'ятишарові, повітропроникні пакети для визрівання сирів! Якщо Вам не хочеться переживати про створення необхідної для визрівання сиру високої вологості, то ці пакети позбавлять Вас склянок із водою в холодильнику! Завдяки цій корисній новинці достигальні сири займають у холодильнику мінімум місця (дивіться у розділі "Супутні товари")
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Користувацькі характеристики | |
Зберігання комплекту | 1 місяць в холодильнику |
Рецепт приготування | кожному покупцеві в електронному вигляді |
Термін визрівання сиру | від 14 діб добу |
Рекомендації | використовуйте домашнє молоко |
Розфасовка | комплект(закваска+фермент) на 10-12(л) молока |
Тривале зберігання | закваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику |
- Ціна: 27 ₴/упаковка