Кошик
2106 відгуків
Ознайомтесь як саме ми оброблюємо Ваше замовлення →Хочу знати :)
інтернет-магазин "ЗАКВАСОЧКА"
+380 (63) 533-87-33
+380 (97) 464-00-26

Закваска +фермент для МААСДАМ (+Propionici)

Топ продаж
  • В наявності

30 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Закваска +фермент для МААСДАМ (+Propionici)
Закваска +фермент для МААСДАМ (+Propionici)В наявності
30 /упаковка
+380 (63) 533-87-33
↑ Viber ↑
  • +380 (97) 464-00-26

Опис

Закваска +фермент + Propionici  для сиру Маасдам

 

Маасдам ―

Гострий, пікантний, солодкуватий, але водночас різкий смак із відтінком лісового горіха та м'якою, "жирна" структура — ви зможете відтворити всі ці прекрасні нотки смаку, аромату та неповторну консистенцію в домашніх умовах!

Сир ОЧЕНЬ смачний!

У вас на столі завжди буде найсвіжіший, натуральний, справжній сир елітних сортів!

За технологією молоко для цього сиру підфарбовує спеціальним, натуральним барвником Аннато, для надання особливого, дуже приємного, жовтого кольору

Приготуйте такий сир самі й Ви назавжди станете його вірним шанувальником!

Структуру з великими "оченятами" ми не обіцяємо, тому що для утворення таких очок, у роботі потрібно використовувати не  менш ніж 40 л. молока! Але справжній смак і аромат Ви отримаєте!

 

1 трикомпонентний комплект заквасок розрахований на 10-12 л. молока.

 

У комплекті, крім розчину та ферменту, є пакетик із пропіоново-кислими бактеріями (Propionici).

Саме ці бактерії сприяють утворенню більших, округлих оченят у сирі та надають йому характерного, дуже приємного смак і аромат.

Чим більша кількість молока в роботі, тим більші очі в готовому сирі.

 

Без термометра приготувати цей сир не вийде!

Рекомендуємо придбати в нас спеціальну форму для виготовлення сиру, з кришкою поршнем — вона розрахована на гасет великої ваги, що необхідно під час виготовлення сирів МААСДАМ і РadАМЕР... (Подивіться у розділі "Форми для сирів")

У нас Ви можете придбати дуже зручний і надійний механічний термометр, що ідеально підходить для приготування сирів (дивіться у розділі "Супутні товари")

І п'ятишарові, мембранні, повітропроникні пакети для визування сиру, завдяки якому Ви позбавите себе від створення високої вологості, необхідної для дозрівання сиру! (дивіться в розділі "Супутні товари")

 

 

 

Трохи історії:

Маасдам (Maasdam) — представник сирів натурального визрівання, дістав свою назву на честь маленького містечка Маасдам. Сир вирізняють великі дірки та солодкуватий смак. Відразу після виробництва сир Маасдам має такий самий вигляд, як Гауда й голландський... Однак незабаром після того, як починається процес дозрівання, сир набуває зовсім іншої форми. Це відбувається через газові речовини, які утворюються всередині сиру під час бродіння. Цей натуральний процес дозрівання також надає Маасдаму особливий аромат. Сир Маасдам є ніби голландським сиром у швейцарському стилі. Доросліє сир упродовж не менш ніж чотири тижні.

Сир був створений, щоб конкурувати з популярним швейцарським сиром Ємменталь є дешевшим і швидшим у виробництві. Для виготовлення сиру Маасдам використовуються практично ті ж компоненти, що й у швейцарських сирах. З цього погляду голландці досягли успіху, тому що сир вийшов смачним і солодким, але набагато м'якшим за Ємменталь, що пояснюється вищим вмістом вологи.  

Характеристики

Основні атрибути
Країна виробникІталія
Користувальницькі характеристики
Зберігання комплекту1 місяць в холодильнику
Рецепт приготуваннякожному покупцеві в електронному вигляді
Термін визрівання сиру40 добу
Рекомендаціївикористовуйте домашнє молоко
Розфасовкакомплект(закваска+фермент+Propionici) на 10-12(л) молока
Тривале зберіганнязакваску прибрати в морозилку, фермент в холодильнику

Інформація для замовлення

  • Ціна: 30 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner